Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Moaste
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2011, 11:25:32
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit de acord

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
eu cred ca omul vroia sa zica, si ca, oamenii de pe forum sunt in general destul de inchisi in ce priveste experiente de viata personala !
de accea nu ai ce invata, decat sfaturi duhovnicesti, scrise la modul impersonal si general !
inafara faptului ca majoritatea nu au nici macar o poza,afisata, si un nume real (de parca s-ar ascunde si le-ar fi frica de cineva !!!),se feresc in general ca dracu de tamaie sa povesteasca amanunte concrete legate de ei, de modul in care au reactionat, la intamplari diverse ale vietii lor, visavi de credinta si religie,si din care am invata cu totii ceva !

ori oamenii astia is seci sufleteste, si fara experiente,decat foarte banale, ori nu vor sa se dezvaluie preferand generalitati seci !

si cand apare,cate un liber-cugetator, care macar e nelinistit si plin de intrebari "grele",desigur ca e apostrofat,de parca ei ar fi ayatolahii sigurantei in credinta,avand suflete de stanci, bineinteles !
Am scris ceva pe un alt subiect - o intrebare a cuiva-si am descoperit cam ceea ce spui tu aici...atat de bine.Putini sunt cei care se obosesc sa-ti raspunda cu adevarat daca ai intrebari mai "grele" dar multi sar sa te faca sa te simti ciudat ca ai indraznit sa te intrebi...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce sens are Invierea? Claudiuzara Intrebari utilizatori 12 21.04.2012 17:21:44
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat laurastifter Generalitati 7 27.07.2011 22:09:55