Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2011, 11:46:07
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nicu5166 Vezi mesajul
...Fratilor nu va mai certati ! Ce e atat de greu aici ?Lucrurile sant simple ,pomul se cunoaste dupa roade .Cel care umple Sfanta Biserica cu sectari este orice vreti voi numai preot adevarat , nu .Dumnezeu sa ma ierte ca e totusi preot si nu imi este ingaduit sa fac asta !...Totusi ce are in comun Parintele Pomohaci cu Parintele Arsenie Boca ,cu Parintele Arsenie Papacioc ,cu Parintele Teofil Paraian sau cu alti parinti adevarati ai Bisericii Ortodoxe ???
...Totusi ca sa va luminati in aceasta privinta va recomand cu caldura sa cititi scrierile Parintelui Arsenie Boca !...si pana atunci va pot da cateva citate :
... ,,sectele sant proorocul mincinos''
...,,eu va cunosc pe voi caci aveti pecetea satanei pe frunte si va arat cu degetul ''
...,,daca nu cred in Iisus Hristos,in Maica Domnului si in Sfanta Cruce,vor merge in iad cu
Biblia in mana ''
,, Vine timpul, si e foarte aproape ,cand toti preotii vor repara bisericile ,iar alti vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intrinsele.Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii,care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor,mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va dispare, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta .Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui.Cine are minte sa ia aminte . ''
eu am evlavie la Parintele Arsenie Boca si i-am citit tot ce am putut din scrierile sale,am fost la mormintul lui si mam rugat,de asemenea am fost la hramul manastirii Prislop unde s-a simtit prezenta sfintiei sale.tu ai fost vriodata?,credinta tre sa fie lucratoare sa pui in practica ce sti altfel vor ramine la stadiu de vorbe.nu stiu eu,tu sti in ce stadiu esti.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 11:54:26
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

In fine daca este adevarat ce zici (vorba ta e greoaie si nu prea inteleg unde vrei sa bati) asculta-l pe Arsenie Boca si vei vedea ca el condamna rugaciunea cu neoprotestantii! Apoi cine e mai traitor dintre noi doi nu stiu . Stiu ca Cine se va inalta pe sine se va smeri, si cine se va smeri pe sine se va inalta. (Mat.23:12)
Tu nu intelegi ca chiar daca afirmi ca esti ortodox si ca nu stiu ce ... cea ce a facut acest preot pentru noi ortodocsii este o nelegiuire si nu numai , iar ce a facut pastorul pentru neoprotestantii e la fel?

Last edited by bairstow; 20.01.2011 at 11:56:49.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 12:14:42
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
In fine daca este adevarat ce zici (vorba ta e greoaie si nu prea inteleg unde vrei sa bati) asculta-l pe Arsenie Boca si vei vedea ca el condamna rugaciunea cu neoprotestantii! Apoi cine e mai traitor dintre noi doi nu stiu . Stiu ca Cine se va inalta pe sine se va smeri, si cine se va smeri pe sine se va inalta. (Mat.23:12)
Tu nu intelegi ca chiar daca afirmi ca esti ortodox si ca nu stiu ce ... cea ce a facut acest preot pentru noi ortodocsii este o nelegiuire si nu numai , iar ce a facut pastorul pentru neoprotestantii e la fel?
deci atit ai inteles[atit ai vrut] ca eu nu sunt smerit.
domnul sa te lumineze
mai omule pacatos
nu mai ispiti aproapele
de unde esti, sa pici jos
si-ai sa te lovesti fratie
ca pici oblu-n[drept]scafirlie
doamne binecuvinteaza
pe acest om ca-i de-a tau
nu cumva miine,poimiine
sa ajunga la ce-i greu.
ai spus ca sunt greoi in exprimare neintelegerea ta este exact ceia ce iti lipseste tie.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37