![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Arca a fost filmata de un satelit performant. Dimensiunile acestei formatiuni sunt aproape exact cu cele descrise in Biblie, diferenta constand in cativa metrii, din pamant si zapada depusa pe arca. ![]() Last edited by Ana.Maria.; 20.01.2011 at 16:37:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cataclisme de genul asta au fost peste tot in lume. Si in America si in Marea Neagra, Mediterana, etc. S-a mai discutat pe forum despre pozele astea. Astea sunt poze facute acum cativa ani. In primul rand nu reprezinta nimic. Este doar o formatiune pietroasa. Iar in al doilea rand, de ce nu se fac expeditii sa vada despre ce este vorba? Stii cum e poza asta? Cam cum e Sfinxul de pe Marte. Probabil ca stii poza. |
|
|||
|
|||
![]()
am mai scris ca au masurat formatiunea si are aceleasi masuri ca si arca din Biblie. e asa o coincidenta spookie...
si este facuta cu un satelit care putea sa vada si un grepfruit pe pamant. sa nu zici ca acu putini ani nu aveau satelite performante... muntele e foarte abrupt, si nu se poate escalada. noi suntem pe pamant sau marte? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu nu cred ca nu s-ar gasi cineva care sa finanteze o astfel de expeditie.de de ce nu se duce nimeni acolo? nu mai imi spune ca e abrupt.daca un elefant a putut sa coboare de acolo, de ce nu ar putea sa urce un alpinist? Sfinxul de pe Marte era un exemplu de imagine ce nu este ce pare a fi. poza facuta de NASA arata o formatiune ce reprezinta aproape perfect o fata umana ... pe Marte. pasionatii de SF-uri au fost un extaz. intrebat de ce nu trimite un robot sa cerceteze, un inginer de la NASA a spus: pentru noi este doar un deal. ulterior, dupa mai multe fotografii facute la rezolutii inalte, s-a vazut ca Sfinxul era doar o iluzie. cam cum e cu Sfinxul din Bucegi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
d c faceti niste comparatii aiurea ca sa demonstrati alt caz? dar daca insistati, ganditi-va ca asa cum pe marte au facut poze mai bune, asa s-au facut si aici. asta e cea mai buna poza data publicului. si ce nu-ti convine de fapt? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Realitate pe care tu si altii o refuzati. S-a fotografiat o formatiune stancoasa cu forma alungita, iar cineva a zis ca e Arca lui Noe. Si v-ati luat toti dupa el, fara sa ganditi un pic. Uita-te si tu la poza. Observa cat de ingusta este in comparatie cu lungimea. Parca e un caiac, nu o arca. Daca ar fi reala nu ar avea stabilitate deloc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uiti ca s-a spus aici ca este posibil ca acestea sa fie simbolice. Chiar nu iti dai seama ca intr-o corabie lunga de 140 de metri nu are cum sa incapa decat cel mult cateva mii de animale? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arca lui Noe - descoperita? | colaps | Generalitati | 0 | 28.04.2010 17:22:05 |
|