![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne intrebam, oridecate ori ne aflam in biserica, adunati la sfintele slujbe:
Cum am sta daca L-am vedea in fata noastra pe Hristos ?! Si sa ne raspundem, pana ce vom ajunge sa simtim: Hristos e in fata noastra, doar ca noi nu mai avem ochi vazatori si inimi simtitoare !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
[quote=cristiboss56;326058]Hristos e peste tot , si-n casele noastre cu icoane si candela aprinsa ! Hristos e peste tot...
si atunci de ce mai este necesar sa mergem la biserica_
|
||||
|
||||
![]()
[quote=trecator9;326087]Recitește integral ce am spus, nu scoate din context , și vezi ( înțelege ) ce am vrut să spun .
|
|||
|
|||
![]()
[quote=cristiboss56;326093]parca se vorbea despre bancile din biserica
|
||||
|
||||
![]()
[quote=trecator9;326094]"Parcă" . . . !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Biserica Ortodoxa „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din Bistrita este dotata cu doua randuri de banci asta nerapindu-i deloc din farmec.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe viitor bisericile or sa fie construite in asa fel(mai multa LATIME) incit sa poate include doua rinduri de banci.
Deja foarte multe biserici ortodoxe din occident au inclus bancutele si aud ca si in Romania. Spatiul de gindire de meditatie de ingenunchiere, linistea, odihna, disciplina impusa de bancute, sunt esentiale pentru cresterea duhovniceasca si siguranta credinciosilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil ca se considera ca in biserica vin numai mosi, babe si oameni bolnavi.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
Cu credinta la raspantie - cata nevoie avem de biserica si preot? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 95 | 05.09.2012 21:13:29 |
S.O.S ptr cei care au credite la banci , noua ordonanta | annajanette | Generalitati | 7 | 01.07.2010 04:41:02 |
Cum fac bani marile banci internationale pe spinarea prostimii (World Stupid People) | razvan_m | Generalitati | 36 | 13.07.2009 22:41:16 |
|