![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Neoprotestantii resping doar cele invataturi care nu sunt in deplina concordanta cu Sfintele Scripturi. Prin urmare afirm in modul cel mai direct: cred ca Apostolii (mai putin Apostolul Ioan) au suferit moarte de martir. Citat:
Pentru ca necrestinii furiosi nu tin cont prea mult de certurile noastre. |
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc.
Eu nu am citit, din Sfintii Parinti , decat pe Vasile cel MAre. Si nu am gasit nimic in neconcordanta cu Biblia. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa nu spuneti ca dvs. nu faceti comparatii de teama de a nu judeca... |
|
|
|||
|
|||
|
Bineînțeles. Glumeam și eu, sau nu mai e voie -vorba prietenului bob2939-?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unii resping chiar si dumnezeirea lui Hristos... altii resping unicitatea Bibliei...
Last edited by AdrianAamz; 21.01.2011 at 01:37:37. |
|
|
||||
|
||||
|
In cazul in care nu ai avut la indemana un volum de PSB (care cuprind scrierile parintilor), iti spun eu ca in scrierile lor Sf. Parinti s-au folosit de Sfanta Scriptura pentru a arata crestinilor ca invatatura lor e Biblica, si nu picata din stele....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|