![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Păi cum dom'le, cum să mă îndepărtez, dacă forumul e creștin ortodox și eu sunt la fel, de ce? Unde e problema? Mai degrabă să te îndepărtezi tu căci nu ai ce căuta. I-auzi la el. Păi măi când văd sectanți în România eu nu mă depărtez de România pe motiv că sunt sectanți aici ci vă dau pe voi afară că n-aveți ce căuta. E totuși forum creștin ortodox. Sau cumva e o mască pentru o operațiune de promovare a ecumenismului și nu știu eu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Păi normal că intru înapoi, doar nu mă voi lăsa alungat de cineva care îmi dă ban cu mârșăvie pentru că am postat cuvintele Sfântului Cleopa Ilie fără măcar a-mi zice care e problema lui!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar citatele pe care le tot fluturi pe aici cred că sunt nereprezentative pentru gândirea părintelui, ba am oarece îndoieli că i-ar aparține. Un călugăr înduhovnicit nu poate fi cuprins de atâta ură și discriminare pentru niște semni de altă confesiune încât să-i considere ne-oameni! |
|
||||
|
||||
![]()
Da bine ... dacă așteptăm după patriarhie să canonizeze un sfânt ne apucă bătrânețile.
Și în cazul Sfântului Valeriu Gafencu... vor rușii să-l canonizeze că molâii ăștia de la noi nu pot... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Razboinicul luminii. Sigur nu esti Gigi becali? "M-ai inteles?" |
|
|||
|
|||
![]()
Acest topic banuiesc ca se adresa ortodocsior. Nu se suparau cei de alte confesiuni, daca din ,,oarecare motive'' nu se considerau ,, datori'' sa vina pe acest forum.
Era de asteptat ca, daca au venit pe forum ortodox, cei de alte confesiuni sa caute sa afle adevarul, nu sa-si impuna propriile pareri. Ne aparam credinta asa cum putem, discutam intre noi, ortodocsii, ferim Ortodoxia de influente straine asa cum ne-au invatat Sfintii Parinti. Nu trebuie nimeni sa se supere. Daca stii ca intr-un flacon care are eticheta de ,,Pepsi'' se afla otrava, ii dai peste mana copilului daca vrea sa guste de acolo. Dar, preventiv, poti a schimbi eticheta, poti sa scrii pe sticla respectiva ca e otrava sau pur si simplu poti s-o ascunzi. Ereziile ne otravesc sufletul si trebuie ascunse intr-un fel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai sigur ca da, e o insulta la adresa altor religii.
Ia sa vin eu sa-ti arat cum dau foc la Bilbia ortodoxa, iti place? O biserica americana a vrut sa arda Coranul pe 11 septembrie; Citez: "Inițiativa a fost condamnată și de secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, care a subliniat că ea "riscă să aibă consecințe nefaste asupra securității trupelor noastre"." (link) De ce crezi ca ar fi avut consecinte nefaste? Pentru ca e o insulta foarte mare adusa celor care cred in Coran si ieseau scantei. Asa ca ce treaba aveti voi cu arsul cartilor? Pai daca sunteti asa de convinsi de religia voastra, de ce v-ar fi frica? Ah, va e frica sa nu fiti influentati? Pai daca sunteti influentati inseamna ca aveti si un motiv, de ce nu va dati jos ochelarii de cal? "sa nu vad nimic, sa n-aud nimic, eu cred in religia mea." PS: Mai era cineva pe forum care spunea ca vezi-doamne, de cand a stat si a ascultat ce-aveau de spus niste martori ai lui iehova (parca), are numai ghinion. Era disperata, ca ea ce face? Ca s-a suparat dumnezeu pe ea. De ce? Pentru ca a ascultat ce aveau de spus niste OAMENI? Si daca a ascultat ce? Pai de-acum ar trebui sa va spargeti timpanele si sa va scoateti ochii, pentru a fi siguri ca nu 'pacatuiti'. Penibil. Apropo, ieri am avut toata ziua numai ghinion, dupa ce mi-am baut cafeaua. Trebuia sa fi fost cafeaua de vina. Cam asta e logica persoanei respective. Last edited by Pantsless; 23.01.2011 at 10:41:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by antoniap; 23.01.2011 at 12:28:29. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|