![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
cu cine vorbeste Dumnezeu aici si cand? te-ai intrebat vreodata?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu oamenii care pretindeau că sunt credincioși Singurului Dumnezeu Adevărat. Tu crezi în alt dumnezeu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da ce?
|
|||
|
|||
![]()
Duminica, pentru că a fost prima zi a săptămânii Creației. Pentru același motiv, sâmbăta este ziua a șaptea a săptămânii - deci ziua de odihnă sfințită și binecuvântată de Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
considerand ca io nu cunosc biblia, sa stii ca raspunsul tau nu lamureste problema
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine." (Ioan 5,39) Eu nu pot să lămuresc problema decât din punct de vedere creștin - adică al lui Christos - Cel ce a rostit cuvintele de mai sus. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Aici iarasi gresesti!In mesajul meu anterior gasesti argumentele
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mie să-mi aduci argumente, ci Sf. Sinod al BOR. Demonstrează-le că au greșit în recunoașterea duminicii ca prima zi a săptămânii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si am explicat de vreo zece ori ca e vorba de prima zi fata de calendarul evreiesc, sa presupunem acelasi cu cel dat in pustie, in functie de caderea manei. Ca restul e fantezie adventista, cu ziua intai e exact ziua din creatie, tinuta vreo cateva mii de ani fara intrerupere.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|