![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cand a fost pe Pamant, eu zic ca da.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dupa tine, ar trebui sa sarbatorim sambata, iar duminica, in ziua cea ma importanta a crestinismului, ziua Invierii, ar trebui sa lucram?! |
|
||||
|
||||
![]()
doar daca consideri ca dumnezeu iaste evreu,altfel...io cred ca iisus nu are nationalitate
|
||||
|
||||
![]() Citat:
chiar daca s-a zamislit din Duhul Sfant, Maica Sa era evreica. asta nu e ceva de blamat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar daca stiu gresit,ata ete. pamantul are importanta lui,dar fara samanta,ar fi plin sau gol?
|
||||
|
||||
![]()
in concluzie: cine a pus liber si sambata si duminica, ala n-a fost om nebum :)
|
|
||||
|
||||
![]()
nu stiu,dar cati oameni isi respecta cu adevarat ziua de odihna?cati sunt care obliga pe ceilalti sa-si incalce ziua de odihna?
|
|||
|
|||
![]()
Acum nu mai suntem sub legea veche. In Evrei cap 4 se spune clar: s-a dat o alta zi! Acest adventist alege ce vrea. Etiopianul a luat taiera imprejur (aica ceva fals) de la primii crestini si sabatul. Dar asta e o simpla presupunere. Daca aceasta institutie e de la Dumnezeu ea va rezista! Cum a rezistat? A rezistat sub o forma proasta?Apoi de ce abia dupa 1800 si ceva de ani s-a aratat ca sabatul trebuie tinut?
Luand logic ca si in cazul botezului bebelusilor aceasta zi nu avea cum sa fie schimbata fara ca nimeni sa se impotriveasca! Dumnezeu in Nt ne-a spus cum sa ne pazim de falsi invatatori astazi acest om ne preda teologie cand ei nu au stiut ca Ziua Domnului nu o stie decat Dumnezeu Tatal! |
|
|||
|
|||
![]()
Păi cam așa... dar nu după mine, ci după Scriptură. Așa a făcut maica Domnului și femeile mironosițe în textul citat din Ev după Luca. În ziua sâmbetei s-au odihnit "după Poruncă", iar în ziua duminicii (ziua când a înviat Iisus) s-au dus la mormânt să lucreze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|