![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu cand aud in biserica cuvinte de genul "pocaiti-va", "faceti bine si celor ce va urasc" ... nu stau sa ma gandesc daca ele sunt o porunca sau un sfat. Ci caut sa le implinesc, pentru ca ele vin de la Cel ce m-a adus la fiinta. Nu fac analiza modului in care mi-au fost adresate, ci caut implinirea lor, caci fara aceasta implinire raman lipsit de unirea cu El.
Asa si cu cerinta lui Dumnezeu de a nu manca din pomul cunostintei binelui si raului. Omul trebuia sa implineasca cuvintele lui Dumnezeu, ca marturie a faptului ca doreste sa se hraneasca cu El, ca nu vrea sa vietuiasca in afara Lui. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cu si despre Parintele Teofil : "Intalniri cu oameni iubitori de Dumnezeu" | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 72 | 09.04.2019 02:15:22 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Seria "Limbajul bisericesc" - 1. Parinti,stapan, porunca, afurisenie | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 49 | 08.04.2012 21:09:40 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|