![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine zis, are POSIBILITATEA, nu înseamnă că este sigur. Voi n-așteptați să deveniți sfinți, pt. a tâlcui Scriputra.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si Dumnezeu i-a ascultat rugaciunea. Dumnezeu i-a zis ca l-a iertat pe Traian, dar sa nu se mai roage pentru pagani. dar l-a ascultat. |
|
|||
|
|||
![]()
Exact asta povesteam, dar nu mai știam care sfânt era.
|
|
||||
|
||||
![]()
vezi, e bun si ateu la casa omului
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Orice om e folositor
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Face un om de rând (cioban ca David, ori pescar ca Petru) o mică dar sinceră rugăciune după care citește [on topic]:
"Cei vii știu că vor muri, dar cei morți nu știu nimic..." (Ecl.9,5) iar Duhul Sfânt al lui Dumnezeu îl ajută să înțeleagă că cei morți chiar nu mai știu nimic. Până la înviere ei dorm somnul morții. Însă omul care se crede înțelept (eventual având studii teologice), se bizuie pe autosuficiența lui și pe a înaintașilor lui, iar duhul (nu spun care) îl ajută să înțeleagă că de fapt omul după ce moare plutește în altă lume, le vede și le știe pe toate... __________________ prietene, te ratacesti nestiind scripturile!Cum poti sa afirmi ca omul dupa ce decedeaza "doarme somnul mortii pana la inviere"? Citeste Luca 16: 19-31.Ce spune acolo:bogatul se chinuia in iad (constient fiind) sau dormea somnul mortii?Citeste si Apocalipsa 6: 8-9 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce tristă e religia la voi, până la Judecata Universală, oamenii vor fi într-o stare de latență. Chiar nu mi-ar plăcea să fie adevărat ce spuneți. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce scenariu de groază este să aștepți moartea știind că vin dracii și te poartă în dreapta și-n stânga în lumea spiritelor, după care ajungând la "loc de verdeață" să-ți vezi familia cum plânge după tine și nu poți să iei legătura cu ei decât prin intermediul unei vrăjitoare, ori a unui satanist! Să fii convins că acesta nu e un film de groază, ci realitatea unei religii, nu-ți mai rămâne decât să-ți pierzi mințile în așteptarea grozavei zile de "trecere în lumea spiritelor"!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by nutucutu; 10.02.2011 at 19:48:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Grija pentru mantuire | nico.dia | Intrebari utilizatori | 4 | 23.05.2010 19:26:41 |
Grija lui Dumnezeu pentru noi | giovaninnaa | Generalitati | 15 | 09.10.2009 08:47:49 |
425 de morti de holera | podolski_2 | Umanitare | 5 | 05.12.2008 00:04:45 |
|