Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2011, 20:59:00
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Offfff si eu cat de mult mi-as dori sa vad asta...dar deocamdata ma bucur de feedbackul pe care il primesc,datorita atitudinii mele...ceva ce reda aproape fidel ceea ce ne dorim sa vedem in jur...
Apropo de cuvinte. Melissa, sa stii ca-mi esti simpatica. :) Inteleg ca nu vrei raul. Dar si tu trebuie sa intelegi ca fiecare dintre noi trebuie sa fie foarte responsabil in legatura cu efectele pe care actiunile lui le creaza celorlalti oameni si mersului lumii in general. Iubirea asta care se preamareste, nu este o iubire tampa, ci una inteligenta. Dumnezeu ne invaluie cu inteligenta si grija lui. Daca Dumnezeu ne vrea ca EL, atunci cum ne putem maturiza daca nu ne recunoastem si indreptam greselile? A baga capul in pamant nu este o solutie, pentru ca pamantul nu ne fereste de palma lui Dumnezeu care ne readuce mai devreme sau mai tarziu la realitate. Si atunci de ce sa suferim, cand cu putina buna vointa ii putem face pe plac lui Dumnezeu? Doar este spre binele nostru. De ce sa fim copii indaratnici, certareti, egoisti, cand putem fi copii silitori? Sa intelegem scopul vietii. Ma, daca Dumnezeu exista, ce vrea de la noi? Care-i rostul vietii? De ce ma chinuie Dumnezeu daca se spune ca Dumnezeu este IUBIRE INFINITA? Ceva nu se leaga... Te-ai intrebat daca este Dumnezeu cel care ne chinuie, sau daca cumva suntem chiar noi insine prin indaratnicia si ignoranta noastra?...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cuvantul AMIN costel Generalitati 6 15.03.2012 23:21:08
CUVANTUL ancah Generalitati 6 19.04.2011 21:58:15
De la ce vine cuvantul Craciun ? roman2010 Generalitati 17 27.12.2010 01:07:47
Cuvantul lui Dumnezeu Rodica50 Intrebari utilizatori 0 05.10.2010 12:10:43
Cuvantul Crucii are putere Ioan_Ciobota Generalitati 3 13.08.2009 22:18:28