![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Este legea veche abrogata? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 35,71% |
Nu |
22 | 52,38% |
Nu stiu |
5 | 11,90% |
Votători: 42. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citez din http://christianity.about.com/od/den...tiantoday.htm: „There are approximately 38,000 Christian denominations in the world.” |
|
|||
|
|||
![]()
Raoul,m-am documentat din postarile tale anterioare.Am zis sa vorbesc in cunostiinta de cauza.Am observat ca ai opinii teologice interesante(sa nu le stergi):Vechiul Testament este desuet dar ar putea fi citit in paralel cu Noul Testament.Metoda asta o aplicam si noi din cand in cand dar din motive ce tin de exegeza.Am mai remarcat ca nu esti de acord ca Biblia sa fie mereu interpretata ad literam.Si noi spunem la fel.Este frumoasa viata la 21 de ani Raoul.Sa-ti dea Cel de Sus multi inainte.
Pentru vechiul meu ,,amic"C3-Colaps3(in viitor posibil C4,C5 la cum decurg treburile):interesant link.La sectiunea ,,Religion facts" catolicii,protestantii si ortodocsii figureza toti la capitolul ,,sects".Foarte tare.Carti sacre:Biblia.Insa faza ceea mai tare:Purgatoriul figureza ca fiind valabil atat pentru catolici cat si pentru ortodocsi.Cred ca si pe arici-pogonici exista mai multe precizie dpdv teologic.Cred ca este un site ecumenist.Felicitari. Stati linistiti,eu sigur ma duc la aghiuta la pensiune si voi mergeti cu aripioare spre Rai.Acum in mod cert vom dormi toti linistit :) Last edited by Scotsman; 25.01.2011 at 01:40:39. |
|
|||
|
|||
![]()
totusi mi-e greu sa cred ca legea veche e desfiintata... ba mai mult imi vine a spune ca ar trebui sa tinem si legea veche impreuna cu cea noua.. vinu vechi in burduf vechi si vinu nou in burduf nou..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Danut 7....din "legea veche" stii ce se pastreaza cel mai bine? Cea a talionului si functioneaza perfect astazi , cam peste tot....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Până acum mi s-a spus că Hristos se referă la VT (căci NT încă nu fusese scris). Acum probabil o s-o sucești... Chiar sunt curios. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pastrezi in tine cele ale copilului, insa intr'alt chip decat cel de atunci. Citat:
Citat:
Eu nu'mi simt desfiintata copilaria, ci o simt atat de pusa in valoare prin ce sunt astazi, incat nu as putea fi ceea ce sunt fara ea ! Dar nu mai sunt copil, desi port in mine copilaria... si o voi purta vesnic.
|
|||
|
|||
![]()
numai cu legea veche nu te poti mantui..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iudeii si legea veche | lore86 | Iudaismul | 5 | 19.05.2016 17:33:43 |
Icoana foarte veche. | heyladies | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 5 | 16.10.2010 22:35:02 |
icoana veche | catalinabalhui | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 15.06.2009 08:57:02 |
O rugaciune foarte veche | ARHANGHELUL | Rugaciuni | 17 | 07.01.2007 17:28:33 |
Legea atractiei | CM | Generalitati | 9 | 25.11.2006 15:59:58 |
|