![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
referitor la intrebare ![]() in esenta, numai dumnezeu vede si stie,oamenii vad si stiu numai la suprafata,deci adevarata judecata dumnezeu o da.decizia ta de al bucura pe dumnezeu este corecta,iar prima persoana care se bucura de decizia ta este insusi dumnezeu. sa fii iubit vesnic, de dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai mare bine pe care il puteti face pentru fratele dumneavoastra, conform celor spuse de ea si conform si altor sfinti, este sa participati la Sfinta Liturghie. Dumnezeu e milostiv si plin de indurare. Vedem asta in Deuteronom: 10. Și Mă milostivesc până la al miilea neam către cei ce Mă iubesc și păzesc poruncile Mele. Incercati sa mergeti la biserica (daca se poate in fiecare Dumnica) si oferiti jertfa Sfintei Liturghii pentru fratele dumneavoastra. Odihna cea vesnica da-i-o lui Doamne, si Lumina cea fara de sfirsit sa-i straluceasca lui. Sa se odihneasca in pace. Amin. Last edited by nutucutu; 23.01.2011 at 08:32:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ajutati-ma va rog... Vreau sa ma duc la o manastire, sa ramin acolo, dar ce sa fac daca este o persoana in deznadejde, cu ganduri negre(inclusiv sa-shi puna capat zilelor), si ce sa fac daca as putea fi singurul care sa o ajute ? Dar pentru asta ar trebui sa ramin toata viata linga ea ?
E vorba de o fata... Ea mai merge pe la biserica, mai tine cateodata post, dar nu e chiar creshtina... Cum ar fi corect sa fac ? Cum i-ar fi placut Domnului sa fac ? Vreau la manastire, dar nici nu pot fi indiferent la suferinta altora, trebuie sa ne gandim la aproapele nostru... Cum sa plec shtiind ca shi-ar putea pune capat zilelor... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sinuciderea este un pacat capital, dar numai DUMNEZEU poate cumpani EXACT, ce si cum si numai EL poate acorda circumstante atenuante, deoarece este Unicul ce cunoaste precis intreaga conjunctura....Noi nu suntem in masura sa judecam...si adeseori gresim....Sa ne rugam pentru toate sufletele ratacite, ca sa gaseasca indurare inaintea LUI ! ps. in vreme de razboi, multi s-au sinucis din teama de a nu trada sub constragerea torturii...asta cum vine in ochii celor grabiti sa incrimineze? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru exemplul menționat de tine, nu există scuză în fața Domnului. |
|
||||
|
||||
![]()
"Am citit marturiile GLoriei Polo, o femeie care a fost trasnita de fulger, care a asistat la judecata ei si careia Isus I-a dat harul de-a se insanatosi si de a povesti despre viata de dupa moartea fizica (v-as da link-ul, dar nu stiu cum). Ea ne vorbeste si despre chinurile cerlor care si-au luat viata, insa nu spune nici o secunda ca sint condamnati vesnic."
Hahahaha, in timp ce urca spre lumina si-a zis "Pe naiba, sunt moarta". Pentru aceasta presupusa marturie: http://2.bp.blogspot.com/_xBXo_htbsl...-h/gloria7.jpg Nu e cel mai fericit exemplu, viata ei nu are nimic special in ea, ci din contra credea in reincarnari si tot felul de chestii, si cum sa fie ea judecata si apoi sa invie. Adica ea va fi judecata de vreo 3 ori. Cel mult ar fi putut sa apara in vis cuiva si sa povesteasca. Astea sunt tampenii. Referitor la subiect, impartasesc ideea celor care au zis ca sinuciderea nu mai permite mantuirea. In caz contrar, Iuda se poate mantui?
|
||||
|
||||
![]()
Păcatul sinuciderii nu are iertare!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ispita sinuciderii | fallen | Morala Crestina | 45 | 26.06.2012 09:53:52 |
Iertare | Anna | Pocainta | 11 | 04.07.2011 02:20:32 |
Iertare | elena20 | Generalitati | 12 | 17.03.2010 14:33:30 |
Pacatul global si pacatul personal | patinina34 | Din Noul Testament | 3 | 28.12.2008 01:50:58 |
ne dam cu parerea despre pacatul sinuciderii | morgoth78 | Eutanasia | 4 | 02.01.2008 22:59:03 |
|