![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
A, dar e atat de evident incat mi-ar fi rusine sa cer asa ceva.
Si apropo, le-am enumerat de multe ori, n-am sa le repet ca ti-e lene sa citesti tot threadul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici un profesor sau doctor în teologie nu va fi mai presus de Sfinții Părinți când vine vorba de tâlcuirea Sfintei Scripturi! Că ei sunt tot niște învățați ai veacului pe când Sfinții Părinți erau exact asta - Sfinți! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Întrebare: cui Se adresa Domnul Iisus Hristos să cerceteze Scripturile? Sfinților Părinți, doctorilor în teologie, profesorilor, ori oamenilor simpli dar sinceri și doritori de mântuire? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
repet: daca te referi la arderea Bibliei sectare,pe care o ai, daca o ai, fara sa te stie nimeni, e ok. poti sa arzi ce vrei. dar daca e vorba de o instigare la arderea tuturor invataturilor ce nu ne convin ... asta suna a conceptie de ev mediu, conceptie de inchizitor. imi amintesc de un caz. un fost ortodox trecuse la o secta. si se lauda ca facuse din icoana cu Maica Domnului, din lemn, tocator pentru zarzavat. zicea el ca ii gasise, in sfarsit o intrebuintare acelei bucati de lemn. ce simti cand citesti asta? acelasi sentiment il are si sectantul caruia vrei sa ii arzi Biblia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu e interesant ca desi Adam si Eva vorbeau direct cu Dumnezeu totusi au acceptat oferta diavolului?
|
||||
|
||||
![]()
tot o intrebare:de ce lucifer a ales sa devina satan,ca tot cu dumnezeu vorbea direct?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
eu cred in treaba cu mandria... s-a increzut prea tare in sine... de acolo vin si caderile noastre...
|
||||
|
||||
![]()
da,asa cred si io,iar in cealalta problema cred ca neascultarea este hiba.motivele adevarate?nu le stiu,nu am fo de fata si chiar de as fi fo de fata nu stiu daca-s putea explica,numai dumnezeu,adam si eva, stiu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|