Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2011, 22:42:46
Sandra27 Sandra27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.12.2010
Implicit Inteleg...

Eu trec prin ceva asemanator. Dupa o relatie de 6 ani mi-a spus intr-o dimineata ca s-a terminat, s-a dus... si dus a fost. Nici nu a intors capul sa vada ce lasa in urma. Doare enorm...admit ca am gresit si eu...dar imi pun toata nadejdea in Dumnezeu...si poate nu ar trebui, dar dupa 2 luni inca il astept.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2011, 19:35:38
georgeE georgeE is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Implicit

nu m-a mai cautat de 20 de zille , aproape o luna . asta nu poate sa insemne k nu mai are nevoie de mine . e imposibil sa nu ti se faca dor de cineva in atatea zile . inseamna ca se descurca destul de bine si singura . sunt putin frustrat de situatia asta ...dar nu am ce face . cu de-a sila nu se poate . ma gandesc mereu , dar raman doar cu gandul . e cu atat mai umilitor sa t gandesti k persoana nu t mai vrea , nu mai are nevoie de tine si poate k o duce destul de bine sau chiar ii e mai bine fara tine . daca o persoana nu t mai cauta atatea zile , clar nu mai are nevoie de tine .
Reply With Quote
Vechi 26.01.2011, 20:32:53
Sandra27 Sandra27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.12.2010
Implicit Nimic nu e intimplator...

De-ai sti cit de bine te inteleg... aceleasi intrebari le-am avut si eu (si inca le mai am), raspunsurile le are Dumnezeu...
Reply With Quote
Vechi 26.01.2011, 20:41:04
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeE Vezi mesajul
nu m-a mai cautat de 20 de zille , aproape o luna . asta nu poate sa insemne k nu mai are nevoie de mine . e imposibil sa nu ti se faca dor de cineva in atatea zile . inseamna ca se descurca destul de bine si singura . sunt putin frustrat de situatia asta ...dar nu am ce face . cu de-a sila nu se poate . ma gandesc mereu , dar raman doar cu gandul . e cu atat mai umilitor sa t gandesti k persoana nu t mai vrea , nu mai are nevoie de tine si poate k o duce destul de bine sau chiar ii e mai bine fara tine . daca o persoana nu t mai cauta atatea zile , clar nu mai are nevoie de tine .
Poate e mai bine asa,decat sa ajungi sa spui "te iert ca m-ai parasit ,dar ca te-ai intors la mine, nu te voi ierta vreodata!":-)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Jurnal Ortodox OvidiuO Stiri, actualitati, anunturi 6 28.01.2009 12:07:03