![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-i Doamne ca nici unii nici altii nu stiu ce fac!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vrajitoarele de la mica publicitate isi fac singure reclama sau trimit din neamurile lor sa dea anunt gratuit pt. ca sa amageasca pe fraieri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stati un pic! Da chiar sunt fraieri care se preteaza la asemenea servicii? Eu credeam ca nu sunt, dar daca sunt inseamna ca in roamania exista oameni care nu stiu cum sa cheltuiasca banii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Veilur,da,sunt si slabi in credinta multi,intr-adevar am fost dura cand am folosit si eu cuvantul fraieri dar si eu am fost fraiera cand am practicat spiritism,fara sa stiu ca asa ii zice,pt.ca eu nu chemam pe nimeni si totusi venea nechemat si eu nu stiam cu cine vorbesc pana cand am intrebat si am aflat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astfel de anunturi se publica si in revista Povesteea Mea CEi de la povestea mea au furat practic poze cu maicute de la diferite Manastiri din revista "Lumea Credintei" si le-au pus in revista lor atribuindu-le mesaje vrajitoresti ..In aceasta mare inselatorie si ecscrocherie au fost grav afectata si imaginea marilor duhovnici ca de pilda Arsenie Papacioc ,SAvatie Bastovoi...Pozele lor fiind copiate si atribuite de asemenea unor mesaje vrejitoresti. Imi aduc aminte ca Domnul Razvan Bucuroiu de la "Lumea Credintei" vroia sa ii dea in judecata pe cei de la revista "Povestea Mea" ...care au copiat poze din revista "Lumea Credintei" Exista multe astfel de reviste de genul [u]"Povestea Mea"[/i] care fura materiale din revistele crestin ortodoxe si murdaresc imaginea marilor duhovnici si a maicutelor.:angry: |
|
|||
|
|||
![]()
Sa avem grija cu judecata "prostanacilor"
M-a socat cum o doamna mai in varsta(care arata totusi respectabil) umbla disperata dupa o tiganca pe strada. Dar atunci cand e pe moarte copilul sau sotul cazi in disperare si nu mai stii cei bine si cei rau. Plus ca preotii cam uita in zilele noastre sa spuna ca vrajitoria e pacat(sau spun mai rar).Unii crestini cred ca magia alba e ceva crestin mai ales daca vad o cruce(cam slaba educatia crestina). Asa ca vina e a noastra, celor care stim Adevarul, pentru ca nu luam atitudine ci criticam. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar, este plina presa scrisa de asemenea porcarii.Cel mai grav daca pot spune asa, este faptul ca sunt prezentate o gramada de maici de la tot felul e manastiri, sau care au venit cu apa sfintita de la Ierusalim, etc, etc, etc.
Am cam luat si eu teapa cu astia din disperare de cauza dar pot spune ca habar n-au de nimic. Adica le poti spune tot felul de kestii si ei iti zic ca ai farmece facute si prostii din astea |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Angajam agent vanzari - in publicitate | phelicia | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 16.11.2012 22:55:04 |
Publicitate la sionism pe TVR Cultural | mihailt | Generalitati | 32 | 16.08.2011 15:16:31 |
Biserica ortodoxa si vrajitoarele | mihaelaflorina | Generalitati | 3 | 26.07.2011 13:01:10 |
O mica problema ! | Darkanian | Generalitati | 18 | 08.03.2011 19:58:56 |
O mica intrebare ! | Darkanian | Generalitati | 1 | 02.03.2011 22:29:30 |
|