![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Deoarece le "este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata" (Evrei 9, 27), singurii doi oameni care nu au murit, fiind rapiti la Cer, vor veni ca sa ne ajute in lupta impotriva lui Antihrist si vor muri, dupa cum este scris in versetul de mai sus.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
acum intrebarea care se naste e:ce se intampla cu crestinii care vor fi in viata la venirea Fiului Omului pe norii cerului?se va face exceptie ptr ei sau se vor implinii cuvintele de mai sus intr-un chip tainic?
|
||||
|
||||
![]()
Pe Dumnezu nimeni nu L-a vazut vreodata ! spune in Intaia Ep. Soborniceasca Sf. Ap Ioan , si nici nu-l va veadea vreodata cineva , ci pe Fiul trimis de Tatal , caci Fiul este intru Tatal si Tatal intru Fiul , si cine " marturiseste ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu , Dumnezeu ramane intru el si el in Dumnezeu "( Ap. I. Ioan ) .
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
IPS Teofan un antihrist? | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 04.08.2014 16:25:08 |
Inaintemergatorii lui antihrist | anna21 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 39 | 25.12.2010 02:29:15 |
Cartea lui Enoh | vam | Despre Sfanta Scriptura | 21 | 03.09.2010 10:39:22 |
Enoh | gavriil | Generalitati | 11 | 10.05.2010 15:08:45 |
Despre Antihrist | patinina34 | Din Noul Testament | 11 | 10.05.2009 23:06:25 |
|