![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar de când a ajuns Enoh să fie numit "prooroc" ? S-a încorporat cartea lui în Canonul Biblic ?
|
|||
|
|||
![]()
intr-un sens mai largit al cuvantului prooroc cred ca poate intra si Sf. Enoh..
|
|
|||
|
|||
![]()
În Noul Testament Isus face referire la el spunând despre Ioan Botezătorul că este Ilie care trebuia să vină (Matei capitolul 11 versetul 14). Despre Ilie în Noul Testament găsim scris și în Matei 17:3, Marcu 9:4 și Luca 9:30.
Interesant.....Oricum....ce e dat sa fie va fi.... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce sa spun ca nu sunt atIt de Intelept sa pot sa deschid gura Insa am citit traducerile cartilor lui Enoh, nu stiu de ce nu au fost Introduse In Biblie Insa un lucru este clar cineva a avut un Inters In asta ,,,
Iar despre venirea Inainte de sfIrsit a culor doi Sfinti cred ca vor veni si vor Infrunta pe atticrstul descoperindul oameniri ca sa stie ca a venit timpul si sa se Intoarca la DUMNEZEU Inainte sa fie prea TIRZIU si sa se inchida portile Imparatiei cerurilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pina sa vina cei doi mai este cale lunga,sau cine stie nicinu este asa de mult. Cine studiaza Scriptura intelege ca pina atunci vor mai fi si alta evenimente, spuse chiar de profeti si apostoli {IOAN, PETRU, PAVELetc.} , ca de pilda ridicarea la cer a biserici lui CRISTOS.
Dupa acea vor veni cei doi, si asta va fi in perioada anticristului. Intrebarea este ce vei face pina atunci, unde vei fi tu? Cu ISUS si ai lui sau in cer sau in iad? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Asta zic si eu nu stiu cum vor reactiona oamenii,deci sa ne rugam in continuare sa nu fim robi ai demonului aceluia diabolic.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
IPS Teofan un antihrist? | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 04.08.2014 16:25:08 |
Inaintemergatorii lui antihrist | anna21 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 39 | 25.12.2010 02:29:15 |
Cartea lui Enoh | vam | Despre Sfanta Scriptura | 21 | 03.09.2010 10:39:22 |
Enoh | gavriil | Generalitati | 11 | 10.05.2010 15:08:45 |
Despre Antihrist | patinina34 | Din Noul Testament | 11 | 10.05.2009 23:06:25 |
|