Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2011, 00:34:30
Alexandra30_2011 Alexandra30_2011 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Talking Apuca-te de sport !

Incepe si fa sport, mai ales alergari de seara de trei ori pe saptamana ca esti baiat si nu se ia nimeni de tine aiurea. Sport, sport, sport ! Dupa care vii acasa, iti faci un dus fierbinte si citesti ceva sau in, fine, te rogi... De asemenea, e bine sa incepi sa realizezi ca nu trebuie sa fii cretinul companiilor software ci o fiinta umana care se desavarseste in uman. Eu eram innebunita dupa jocurile de strategie, da astea nu au sfarsit... Citeste, citeste, citeste, o sa descoperi o alta lume...
Reply With Quote
Vechi 27.01.2011, 11:10:17
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mufy08 Vezi mesajul
Va rog... sa ma sfatuiti ce sa fac... cum pot sa distrug lenea asta din mine... si sa revin iarasi ca si inainte, sa spun acatiste in fiecare zii si restul, de o perioada stau toata ziua numai in fata unui monitor si nu stiu cum sa scap... mereu cand vreau sa ma rog intervine ceva, ori imi este lene [nu stiu cum sa scap de acest apcat grav...] ori intervine ceva... sau mai multe... :-< cand incep sa ma gandesc la cele sfinte mereu imi fuge gandul in alta parte, e un cosmar pt mine... si nu stiu cum sa scap de acest pacat atat de mare... [lenevia](
Pofta vine mâncând, lenea trece muncind Probabil ai observat și tu, că înainte să faci ceva, ți-e lene, dar dacă din anumite motive te apuci, nu mai simți lene sau oboseală sau altceva ce credeai c-o să simți. Pur și simplu faci acel ceva, fără să-l simți ca pe o corvoadă.
Reply With Quote
Vechi 27.01.2011, 16:58:40
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Trebuie sa mai indepartez si eu lenea asta... ca prea o iau razna in fata laptopului. Cea mai buna varianta e sportul,miscarea. Nici nu stiti cat de mult conteaza! Deci ma reapuc de vechea mea pasiune
Reply With Quote
Vechi 27.01.2011, 23:43:05
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Trebuie sa mai indepartez si eu lenea asta... ca prea o iau razna in fata laptopului. Cea mai buna varianta e sportul,miscarea. Nici nu stiti cat de mult conteaza! Deci ma reapuc de vechea mea pasiune
Ia schimba matale poza aceea si nu mai face expozitie de muschi pe forum. Pai, chiar asa am ajuns? Ne aratam muschii, sanii si bichinii si aici?
Reply With Quote
Vechi 28.01.2011, 01:33:38
Moise Motanul Moise Motanul is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2011
Talking

si pentru ca nu poti scapa de lene (stat in fata monitorului,etc etc),ce te-ai gandit ? sa mai scrii un pic pe forum,ca doar doar nu te-o vedea bunul dumnezeu cu batic pe cap. asta da schimbare a stilului de viata !
Reply With Quote
Vechi 28.01.2011, 14:18:14
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
La mine altceva m-a depărtat din fața calculatorului, căci față de sport am o repulsie, a trebuit să învăț pentru olimpiadă la română și m-am apucat să fac asta atât de serios, că nu mi-a mai trebuit mult calculator. Să văd ce fac după olimpiadă, sper să nu revină dependența de net. (Bine că nu-i singura olimpiadă la care merg , am mai multe ocazii de recuperare)

Mă mai ajută și faptul că realizez cât de dăunător e calculatorul, e plin de radiații și mănâncă timp.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum s-o scap pe fiica mea de fumat luminita40 Intrebari utilizatori 19 16.12.2011 17:13:25
cum sa scap de deznadejde Mtcrysty17 Generalitati 27 05.11.2011 00:26:56
Cum scap de vise ? Ajutor. clementia Generalitati 20 31.01.2009 11:32:57