![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Incepe si fa sport, mai ales alergari de seara de trei ori pe saptamana ca esti baiat si nu se ia nimeni de tine aiurea. Sport, sport, sport ! Dupa care vii acasa, iti faci un dus fierbinte si citesti ceva sau in, fine, te rogi... De asemenea, e bine sa incepi sa realizezi ca nu trebuie sa fii cretinul companiilor software ci o fiinta umana care se desavarseste in uman. Eu eram innebunita dupa jocurile de strategie, da astea nu au sfarsit... Citeste, citeste, citeste, o sa descoperi o alta lume...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa mai indepartez si eu lenea asta... ca prea o iau razna in fata laptopului. Cea mai buna varianta e sportul,miscarea. Nici nu stiti cat de mult conteaza! Deci ma reapuc de vechea mea pasiune
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ia schimba matale poza aceea si nu mai face expozitie de muschi pe forum. Pai, chiar asa am ajuns? Ne aratam muschii, sanii si bichinii si aici?
|
|
|||
|
|||
![]()
si pentru ca nu poti scapa de lene (stat in fata monitorului,etc etc),ce te-ai gandit ? sa mai scrii un pic pe forum,ca doar doar nu te-o vedea bunul dumnezeu cu batic pe cap. asta da schimbare a stilului de viata !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mă mai ajută și faptul că realizez cât de dăunător e calculatorul, e plin de radiații și mănâncă timp. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum s-o scap pe fiica mea de fumat | luminita40 | Intrebari utilizatori | 19 | 16.12.2011 17:13:25 |
cum sa scap de deznadejde | Mtcrysty17 | Generalitati | 27 | 05.11.2011 00:26:56 |
Cum scap de vise ? Ajutor. | clementia | Generalitati | 20 | 31.01.2009 11:32:57 |
|