![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare că s-a ajuns la 7 postări pentru colaps, așa că lansez și eu o acuzație.
Bărbații sunt niște puturoși, obsedați, depravați și orgolioși. Mai ales obsedați și depravați. Am văzut până și niște seminariști care umblau cu pițipoance, era la o conferință a Păr. Teofil Pârâian, n-am văzut nici măcar unul care să aibă o iubită decentă, toate aveau decolteu. Mai e și acel diacon care a vrut să scape de soția bolnavă, era un topic pe forum. Și alt caz pe forum, un teolog, viitor preot, care nu voia să se însoare cu o femeie virgină. Nu-i destul că majoritatea bărbaților sunt depravați, acum nici în viitorii preoți nu mai poți avea încredere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi vine in minte ceva publicat pe forum: Si femeia,si barbatul se degradeaza in egala masura,doar ca in moduri diferite. Preotii sunt barbati,iar proroocii din Vechiul Testament asemenea...adica oameni drepti inaintea lui Dumnezeu:). |
|
|||
|
|||
![]()
Si mie mi se pare mai complexa acuzatia asta.
Nici nu mai stiu pe cine sa laud: barbatii, seminaristii, pitipoancele sau teologii ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Specia masculină.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha.
La specia de mai sus nu-i nimic de laudat ![]() Pentru mine e caz clasat. Poate doar femeile sa-si mai facă ceva iluzii. |
|
|||
|
|||
![]()
N-ai voie să-mi dai apă la moară, trebuie să spui ceva bun despre bărbați.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt sigura ca exista ceva bun in fiecare:). |
|
|||
|
|||
![]()
Așa e, numai că necuratul ne aruncă un văl pe ochi, ca să vedem numai părțile rele. Spuneți ceva bun, că eu sunt oarbă în această privință.
|
|
||||
|
||||
![]() Cami, e greu de gasit 7 laude, dupa parerea mea... Daca as fi barbat, da,as gasi. Insa tot femeile sunt de vina pentru asta, in special mamele, pentru ca nu isi educa corespunzator copiii: ia, mama, si distreaza-te cu aia, pana iti gasesti tu alta! Copilul meu trebuie sa ia o printesa... cand el e un broscoi raios! Ca daca i-ar fi educat in frica de Dumnezeu, altfel ar fi stat lucrurile. Sunt de vina si fetele, ca accepta sa fie pitipoance si cred ca daca traiesc in curvie, o sa fie sotii. Fireste, tot mamele sunt de vina si aici, din acelasi motiv. Dar, poftim lauda 2 - fara un barbat, o fata nu se poate casatori si avea copii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|