![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Facem parade gay, pfuu.. ce oroare. Se mai trezeste cate una "luminata" ca Briana Caragea, sa le sustina cauza la tv. Daca zici ceva public despre acest subiect, se numeste discriminare si suporti cosecintele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot ce stim ca doreste Dumnezeu de la noi, ne-a parvenit via VT SI NT, prin falnicii barbati evrei....si nu sunt chiar BETON convins ca ar trebui sa avem incredere in ce spun ei....ca totusi sunt.... evrei. Nu am nimic cu ei, dar asa cum ei nu au incredere in noi, si nu se amesteca cu noi, asa nici noi nu avem incredere in ei. Oare are sens ceea ce-ti spun? |
|
|||
|
|||
![]()
legalizarea casatoriilor homosexuale este unul din semnele sfarsitului acestui veac.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimic nu mai surprinde acest secol de decadenta...Pentru pacate ca acestea , au fost distruse orase....Homosexualitatea nu e o ...boala...cum nici travestitii nu sunt bolnavi...Pb este ca inca din vechime ele exista si mereu au noi si noi adepti...Un "destept" afirma pe undeva ca ar fi posibil ca homosexualii sa simta chemarea originara a spiritelor androgine....Ce aiureala....Si da, personal cred ca sunt damnati, pacatuiesc impotriva lui Dumnezeu si a firii...Dar daca gresesc?!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In liceu a venit una din Franta, care era mormona. Dupa o discutie pe teme homosexualitatii pe care ea ne-a prezentat-o ca pe o chestie normala in familia ei si in comunitate, unde toata lumea se culca cu toata lumea, in grup sau cu persoane de acelasi sex, m-a facut fanatica, ca am idei vechi. O sa ardem precum Sodoma...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alcoholul si consecintele lui | ory | Generalitati | 15 | 17.09.2010 14:13:29 |
Pacatul - si consecintele lui? | s_snape | Generalitati | 14 | 09.05.2009 15:37:11 |
U.E.vrea a legifera casatoriilor intre homosexuali | Pannihis | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 17.06.2008 16:22:38 |
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA | Iustin44 | Generalitati | 22 | 20.11.2007 13:49:37 |
|