Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2011, 21:49:57
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Daca faci referire la homosexualitate, ea a existat dintotdeauna insa a stat ascunsa. Democratia i-a acordat posibilitatea de a se manifesta, siguranta de a-ti afisa sexualitatea pe care o ai din vasta paleta a sexualitatii.
Nu, la a crede ca este ceva normal, ca asa vrea Dumnezeu. Sa ajunga sa se casatoreasca in biserici, sa creasca copii.
Facem parade gay, pfuu.. ce oroare. Se mai trezeste cate una "luminata" ca Briana Caragea, sa le sustina cauza la tv.
Daca zici ceva public despre acest subiect, se numeste discriminare si suporti cosecintele.
Vechi 31.01.2011, 23:19:07
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Nu, la a crede ca este ceva normal, ca asa vrea Dumnezeu. .
Diana, cu siguranta NIMENI nu stie ce vrea Dumnezeu de la noi! EXEMPLE CA ESTE ASA, SUNT NENUMARATE IN JURUL NOSTRU! ! !
Tot ce stim ca doreste Dumnezeu de la noi, ne-a parvenit via VT SI NT, prin falnicii barbati evrei....si nu sunt chiar BETON convins ca ar trebui sa avem incredere in ce spun ei....ca totusi sunt.... evrei. Nu am nimic cu ei, dar asa cum ei nu au incredere in noi, si nu se amesteca cu noi, asa nici noi nu avem incredere in ei.

Oare are sens ceea ce-ti spun?
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 09:15:32
medusa medusa is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Implicit

legalizarea casatoriilor homosexuale este unul din semnele sfarsitului acestui veac.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 10:05:06
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Question

Nimic nu mai surprinde acest secol de decadenta...Pentru pacate ca acestea , au fost distruse orase....Homosexualitatea nu e o ...boala...cum nici travestitii nu sunt bolnavi...Pb este ca inca din vechime ele exista si mereu au noi si noi adepti...Un "destept" afirma pe undeva ca ar fi posibil ca homosexualii sa simta chemarea originara a spiritelor androgine....Ce aiureala....Si da, personal cred ca sunt damnati, pacatuiesc impotriva lui Dumnezeu si a firii...Dar daca gresesc?!
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 13:36:33
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Diana, cu siguranta NIMENI nu stie ce vrea Dumnezeu de la noi! EXEMPLE CA ESTE ASA, SUNT NENUMARATE IN JURUL NOSTRU! ! !
Tot ce stim ca doreste Dumnezeu de la noi, ne-a parvenit via VT SI NT, prin falnicii barbati evrei....si nu sunt chiar BETON convins ca ar trebui sa avem incredere in ce spun ei....ca totusi sunt.... evrei. Nu am nimic cu ei, dar asa cum ei nu au incredere in noi, si nu se amesteca cu noi, asa nici noi nu avem incredere in ei.

Oare are sens ceea ce-ti spun?
Ba da, stim ce vrea Dumnezeu... SA-L IUBIM. Daca L-am iubi intradevar nu am mai gresi, am face voia Lui pentru ca am intelege.
In liceu a venit una din Franta, care era mormona. Dupa o discutie pe teme homosexualitatii pe care ea ne-a prezentat-o ca pe o chestie normala in familia ei si in comunitate, unde toata lumea se culca cu toata lumea, in grup sau cu persoane de acelasi sex, m-a facut fanatica, ca am idei vechi.
O sa ardem precum Sodoma...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alcoholul si consecintele lui ory Generalitati 15 17.09.2010 14:13:29
Pacatul - si consecintele lui? s_snape Generalitati 14 09.05.2009 15:37:11
U.E.vrea a legifera casatoriilor intre homosexuali Pannihis Stiri, actualitati, anunturi 24 17.06.2008 16:22:38
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA Iustin44 Generalitati 22 20.11.2007 13:49:37