Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse.
Da 34 50,00%
Nu 29 42,65%
Nu știu 5 7,35%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2011, 22:52:19
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Nici nu am cerut argumente. Istoria și-a spus cu prisosință cuvântul. Acum că v-ați lămurit și dvs. cine a fost și ce a făcut, lucrurile sunt clare.
Ma intelegi gresit, eu nu sunt de acord cu tine. Dar cunoscandu-ti pozitia nu cred ca are rost sa continuam dialogul, ca nu pot eu sa te conving contrariul si invers.
Vechi 30.01.2011, 22:59:54
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Ma intelegi gresit, eu nu sunt de acord cu tine. Dar cunoscandu-ti pozitia nu cred ca are rost sa continuam dialogul, ca nu pot eu sa te conving contrariul si invers.
Se bate apa-n piuă, ce să mai...
Mai bine facem altceva util și roditor.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România!

Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html
Vechi 31.01.2011, 00:30:13
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Eu propun sa nu-i mai bagam in seama deloc pe sectari,sa-i ignoram complet. Nu avem de ce sa raspundem la ereziile provocatoare. Ei oricum nu sunt in cautarea adevarului,nu isi impartasesc ideile pt. a dialoga si a fi deschisi la a imbratisa vreuna din dogmele ortodoxe.
Asa ca sa vorbeasca singuri fratilior... in maxim 1-2 saptamani vor pleca singuri.
Vechi 31.01.2011, 07:13:21
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Eu propun sa nu-i mai bagam in seama deloc pe sectari,sa-i ignoram complet. Nu avem de ce sa raspundem la ereziile provocatoare. Ei oricum nu sunt in cautarea adevarului,nu isi impartasesc ideile pt. a dialoga si a fi deschisi la a imbratisa vreuna din dogmele ortodoxe.
Asa ca sa vorbeasca singuri fratilior... in maxim 1-2 saptamani vor pleca singuri.
Pentru dvs. orice dialog ce nu duce la "îmbrățișarea dogmelor ortodoxe" este lipsit de adevăr și plin de erezie. Am înțeles ideea... Ca să fim în pas cu tematica topicului, propuneți să se ardă tot materialul documentar cu privire la Constantin cel Mare (și din fericire istoria a păstrat suficiente documente) și o să fiți mai liniștiți: nu vor mai exista "erezii provocatoare". Doar dogmele ortodoxe.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Carti eretice Stefan500 Generalitati 16 03.12.2019 21:36:26
Icoanele eretice glykys Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 24.07.2013 22:25:47
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? nicoleta34 Rugaciuni 14 08.09.2011 20:01:20
care-i diferenta intre bibliile crestine? gheorghie Despre Sfanta Scriptura 5 29.11.2010 08:34:35