Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2011, 10:49:16
Nicador's Avatar
Nicador Nicador is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Eu ti-as recomanda mai degraba sa-i luminezi si pe cei care nu stiu ce presupune aceasta practica, in loc sa te enervezi ca nu sunt documentati :)

Eu cred ca daca ai destula rabdare, se poate lamuri si aceasta problema.

Nu-i nevoie sa te abtii, ai putea sa explici concret anumite lucruri. Chiar daca unii te vor lua peste picior, daca ai siguranta asupra fenomenului, de ce nu sustii cauza?

Altfel, daca n-ai nici tu o lamurire completa a fenomenului, nu-i o rusine sa spui ca nu-l intelegi complet, pentru ca foarte putine lucruri sunt intelese in intregime in lumea asta, si din pacate limita asta e data de natura umana.

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
GRESIT...nedocumentat , nu se citeste destul...dar din respect pentru cei de buna credinta , eu ma abtin....Nu poti cere ceva cuiva care nu are cum avea...pt propria oglinda nu il incape pe el, daramite pe ceilalti...Fara adresa expresa! Cine a deschis topicul o fi avut motivele lui...Mie mi-e destul....am vazut si m-am convins de multe lucruri...Dar fiind oaspete ma abtin...Pace voua....

Last edited by Nicador; 31.01.2011 at 10:51:41. Motiv: floricele pe campii
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki si tentatii oana Re Alte Religii 157 02.09.2017 16:59:59
reiki eulaura Generalitati 138 05.11.2015 16:46:54