Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2011, 20:52:43
flyboy flyboy is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Poate am exagerat cu ceea ce am postat mai sus, dar acela, a fost un raspuns ironic. In afara de aceasta ironizare, unde, in postarile mele, am exagerat si am aberat??? Explica-te, te rog!
Vad ca esti foarte impotriva parintelui Cristian Pomohaci. Te rog spune-mi si mie ce rau atat de mare ti-a facut omul acesta? Astept raspunsul tau pe mesaje private
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 21:27:28
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flyboy Vezi mesajul
Vad ca esti foarte impotriva parintelui Cristian Pomohaci. Te rog spune-mi si mie ce rau atat de mare ti-a facut omul acesta? Astept raspunsul tau pe mesaje private
Eu, nu am ce sa ascund, si de aceea n-o sa-ti raspund privat. Daca ai citit postarile mele anterioare, vei intelege, doar "introducerea" povestii mele neplacute ca deznodamantul este mult mai neplacut. Nu vreau sa dau detalii despre viata mea personala, dar omul acela a insistat cu "aceasta putere de vazator cu duhul" asupra deciziei mele de a nu face un lucru de care simteam ca nu trebuie sa fac, privind o situatie a mea personala, incat datorita naivitatii si faptului ca eram atat de credula, am cedat si am ascultat sa procedez, pana la urma, ceea ce a tinut mortis el sa fac, de la inceput. Am ascultat, pentru ca pe-atunci, fiind la inceput de drum duhovnicesc, am zis ca Dumnezeu graieste prin gura lui, dar de fapt era diavolul. Si de asta, m-am lamurit, cand au inceput suferintele mele extrem de dureroase incat ajunsesem sa am ganduri sinucigase, cazusem intr-o deznadejde de nu doream sa mai vad fata de preot. Cand aveam nevoie de sfatul lui, ca nu mai stiam incontro s-apuc, nu se mai facea deloc de gasit. Am incercat din rasputeri, sa i-au legatura prin manager-ul lui, D-na Mariana, cu care ma cunosc, dar totul a fost in zadar. Si dupa multa suferinta, am reusit sa-mi gasesc linistea la Pr Iustin Parvu, si sa-mi dau seama de cat de mult am fost inselata.
Daca nu-ti sunt de ajuns, cele scrise mai sus, imi pare rau pentru tine, dar nu te cunosc, ca sa-ti relatez cu detalii viata mea personala. Ca sa-ti dau dovezi mai clare, trebuie sa-ti trimit, inregistrari si documente, care le detin, dar care nu le pot afisa cu usurinta, unui necunoscut. Intr-un timp, doream sa ma duc la Episcopul Alba-Iulia, ca sa relatez cele intamplate, dar am renuntat cu speranta ca Dumnezeu il va lumina pe acest om, pana la sfarsitul vietii lui. Si de aceea, am evitat. Am evitat de multe ori, cum am spus, sa si postez impotriva lui ( cauta pe forum despre Pr Cristian Pomohaci si te vei convinge), dar n-am facut-o, tot din acelasi principiu. Dar, in afara de experienta mea personala neplacuta, faptul ca huleste credinta ortodoxa, aici, mi-am zis ca nu trebuie sa mai tac. Si daca ai citit postarile mele, vei vedea ca m-am plans numai de cea de-a doua problema si nu de cea personala.De cea personala, judecata ii se cuvine doar lui Dumnezeu, ca si de celelalte. . Si ma rog sa fie judecat cu mila si nu, cu dreptate.
Doamne ajuta din toata inima!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 21:43:52
flyboy flyboy is offline
Member

Implicit

Daca ai avut necazuri ascultand sfatul parintelui acest lucru s-a intamplat fiindca satana a vrut sa te indeparteze de Mosuni si de parintele. Iti spun asta fiindca eu merg de 3 ani si am vazut cum Dumnezeu lucreaza si cat de MARE este Dumnezeu. Si eu la inceput am avut ispite mari, tot asa cu deznadejde si tot tacamul dar cand mi s-au deschis ochii si am inceput sa vad, mi-am schimbat perspectiva.

Nu stiu ce ai scris in alte posturi, daca ai vrea sa imi faci un rezumat ar fi dragut, nu le-am citit fiindca ma intristez cand vad cum oamenii spun atata rau impotriva unui om in care se vede Iisus si care face atata bine la atati oameni, salvand multe suflete, ceea ce lui satana nu ii place

Last edited by flyboy; 31.01.2011 at 21:47:57.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 21:50:36
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca ai avut necazuri ascultand sfatul parintelui acest lucru s-a intamplat fiindca satana a vrut sa te indeparteze de Mosuni si de parintele. Iti spun asta fiindca eu merg de 3 ani si am vazut cum Dumnezeu lucreaza si cat de MARE este Dumnezeu. Si eu la inceput am avut ispite mari, tot asa cu deznadejde si tot tacamul dar cand mi s-au deschis ochii si am inceput sa vad, mi-am schimbat perspectiva.

Nu stiu ce ai scris in alte posturi, daca ai vrea sa imi faci un rezumat ar fi dragut, nu le-am citit fiindca ma intristez cand vad cum oamenii spun atata rau impotriva unui om in care se vede Iisus si care face atata bine la atati oameni, salvand multe suflete, ceea ce lui satana nu ii place

"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine. " (Ioan 5:39)

"Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. " ( I Ioan 4:1)
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 21:57:05
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Eu am spus, ceea ce am considerat ca trebuie sa spun. Ca tu ai o experienta placuta, multumesc pentru inca o inselare auzita.Nu trebuie sa ma credeti si nici nu vreau! Eu, cu asta conclud: Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 22:02:50
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Eu am spus, ceea ce am considerat ca trebuie sa spun. Ca tu ai o experienta placuta, multumesc pentru inca o inselare auzita.
De ce esti atat de multumita ca a mai fost inselat cineva?
Iar in ceea ce priveste versetul cu cercetatul duhurilor, pe care duh sa-l credem? Pe cel care marturiseste pentru parintele sau pe cel care marturiseste contra lui?

Eu inclin sa va cred pe amandoi; si pe tine si pe flyboy. Doar ca trebuie luate in considerare niste circumstante. Oricum, ma bucur sa aud ca parintele a gresit o data si ca a lucrat mai apoi plin de har timp de trei ani. Asta daca iau de buna informatia bruta pe care o oferiti voi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 22:12:33
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

E aici sunt foarte multi mincinosi si ortodocsi falsi! Sau ortodocsi care sunt prea ecumenisti! Nici daca as fi protestant nu as vedea lucrarea acestui preot cu ochi buni! Da e adevarat ca unii preoti ghicesc deschizand sfanta scriptura! Si acesta poate fi unul din ei! Ce vedeti asa de bun sectantilor la acest preot? ca a invitat un sectant in biserica si a ascuns adevarul ca acesta e sectant? Ca acel sectant ( si penticostalii sau suparat pe ce a facut Pustan adica semnul crucii) s-a prefacut ortodox? Pe bune ce vedeti in el ca e bun?
Domnul dinaintea mea si secta lui david coresh spunea ca e pacat sa fumezi! Si iehovistii la fel! Dar el face o lucrare aici de scandalizare! Pt penticostali deoarece acela isi face crucea si el ca aduce un ratacit in biserica!

Last edited by bairstow; 31.01.2011 at 22:15:18.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 22:19:02
flyboy flyboy is offline
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
E aici sunt foarte multi mincinosi si ortodocsi falsi! Sau ortodocsi care sunt prea ecumenisti! Nici daca as fi protestant nu as vedea lucrarea acestui preot cu ochi buni! Da e adevarat ca unii preoti ghicesc deschizand sfanta scriptura! Si acesta poate fi unul din ei! Ce vedeti asa de bun sectantilor la acest preot? ca a invitat un sectant in biserica si a ascuns adevarul ca acesta e sectant? Ca acel sectant ( si penticostalii sau suparat pe ce a facut Pustan adica semnul crucii) s-a prefacut ortodox? Pe bune ce vedeti in el ca e bun?
Domnul dinaintea mea si secta lui david coresh spunea ca e pacat sa fumezi! Si iehovistii la fel! Dar el face o lucrare aici de scandalizare! Pt penticostali deoarece acela isi face crucea si el ca aduce un ratacit in biserica!
Repet: Parintele nu deschide nicio carte si nu ghiceste in niciun fel(nici in bobi nici in cafea nici in stele si mai stiu eu ce).
Si cei rataciti nu trebuie sa afle calea cea buna? Credeti ca noi asa demonstram ca suntem mai buni decat sectarii si ii aducem pe calea cea buna, iesind cu bata la ei? sau mergand si vorbind cu ei cu duhul blandetii?
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 22:28:14
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
De ce esti atat de multumita ca a mai fost inselat cineva?
Iar in ceea ce priveste versetul cu cercetatul duhurilor, pe care duh sa-l credem? Pe cel care marturiseste pentru parintele sau pe cel care marturiseste contra lui?

Eu inclin sa va cred pe amandoi; si pe tine si pe flyboy. Doar ca trebuie luate in considerare niste circumstante. Oricum, ma bucur sa aud ca parintele a gresit o data si ca a lucrat mai apoi plin de har timp de trei ani. Asta daca iau de buna informatia bruta pe care o oferiti voi.
Doriana, sa ma ierti, daca impresia asta am lasat in ceea ce am postat mai sus. Dar, pentru faptul ca am fost atacata de persoane care, din nestiinta de cauza, se plictisesc daca nu posteaza si ei ceva, am devenit si putin ironica. Eu nu ma bucur, dimpotriva, traiesc durerea inca o data, sa citesc aceleasi impresii care le aveam si eu despre acest parinte, inainte sa-mi dau seama c-am fost inselata. Si cu cercetatul duhurilor, se refera la preoti.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 22:39:17
flyboy flyboy is offline
Member

Implicit

Iulita as vrea sa te sfatuiesc ceva. Daca sustii ca parintele ti-a facut atat de mult rau, de ce nu incerci sa mai faci un drum pana la Mosuni si sa ii scrii parintelui ce rau ti-a facut si sa il intrebi chiar tu personal la nedumeririle tale si Sfintia Sa o sa stie sa iti raspunda. Nu crezi ca ar fi mai bine? decat sa stai pe internet si sa il vorbesti de rau pe Parintele? Daca ai o suparare impotriva cuiva nu mai bine ii spui persoanei respective ? mie asa mi s-ar parea normal

Last edited by flyboy; 31.01.2011 at 22:41:41.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37