![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Iulita;331119]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gabriel 30;331123]
Citat:
".....La Tine am scapat, Invata-ma sa fac voia Ta, ca Tu esti Dumnezeul meu. Duhul Tau cel bun ma va povatui la pamantul dreptatii. Pentru numele Tau, Doamne, daruieste-mi viata. Intru dreptatea Ta, scoate din necaz sufletul meu......" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, pentru ca nici nu m-a spovedit. Am cerut sa ma spovedesc la dansul, dar n-a vrut.
|
|
|||
|
|||
![]()
atunci de ce zici alba si neagra despre parintele? abia dupa ce iei canon incep sa ti se deschida ochii si sa gasesti rezolvare la problemele tale. crede-ma fiindca stiu asta fiindca am trecut prin asa ceva
dar acum o intrebare: daca parintele e pe calea gresita atunci cum se explica ca atunci cand mergeam la mosuni,in timpul canonului, am visat demoni care voriau sa ma opreasca sa ajung acolo? Din moment ce eu's pe calea gresita ei de ce ar vrea sa ma opreasca? Last edited by flyboy; 01.02.2011 at 01:30:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica? Ce vrea sa insemne faptul ca nu m-am spovedit la dansul cu afirmarea ta, si anume, ca vorbesc in necunostiinta de cauza?
|
|
|||
|
|||
![]()
Simti gresit .Nu am intentia de a te lua peste picior.De ce emiti judecati inainte sa ai intai o confirmare...? Nu m-am gandit la a te lua peste picior.Mi-am spus doar parerea.Fa totusi o diferenta intr-e a face voia Diavolului si a fi sub influenta lui.E o mare diferenta. A-i face voia inseamna a face totul in cunostinta de cauza tot timpul,fara oprire. A fi sub influenta inseamna a-i face voia doar un anumit timp,pana ce Dumnezeu permite trezirea.Eu doar am fost sub influenta,atat si nimic altceva.Dar m-am trezit....deci pot spune ca marea majoritate a vinei pt ce am scris o poarta el,nu eu.Si eu si tu si oricine ne putem lasa voit sau nevoit influentat de cel rau la un moment dat.Important este sa ne revenim cat mai repede......
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|