![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De dragul argumentatiei, am sa fiu avocatul lui Mos Craciun: mii si milioane de copii primesc cadouri de la el in fiecare an; totusi, spui ca este mult mai probabil sa existe Dumnezeu, decat Mos Craciun (evident, pot exista si amandoi, doar facem o comparatie). Care sunt dovezile pe baza carora existenta lui Dumnezeu este mult mai probabila decat a lui Mos Craciun?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In doua cuvinte (desi se poate extinde analiza la sange): Mos Craciun stim cu totii ca este un personaj fantastic, ca el nu exista decat in fantezie, si orice parinte poate confirma asta. Dumnezeu, ne confirma sfintii si ne aduc diferite evidente ca exista pe langa tone de explicatii.
|
|||
|
|||
![]()
Care sunt aceste dovezi prezentate de catre sfinti? Imi cer scuze pentru ignoranta, chiar nu stiu. Daca altcineva poate sa ma lamureasca, inafara de dl. Pippo, fiind probabil o chestiune elementara de istorie, accept cu placere.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar dovezile cele mari se descopera pe masura cautarii, deoarece pe masura ce cauti sa intelegi, incepi sa te intelegi pe tine insuti, sa intelegi tot mai corect realitatea din jur si .... de exemplu, eu caut, caut, si cu cat caut si aflu si inteleg mai mult cu atat probabilitatea existentei lui Dumnezeu tinde spre intelegerea si perceptia directa a lui Dumnezeu. Am inceput de exemplu sa percep direct mesaje si indrumari de la Dumnezeu prin intermediul sincronicitatilor (coincidente care sugereaza anumite lucruri sau actiuni de urmat). Si urmandu-le ele m-au condus intotdeauna direct la tinta. Adica nu la tinta la care m-as fi gandit eu, ci la tinta cea mai buna pentru mine. Practic, urmand anumite sincronicitati, am sarit in cautarea lui Dumnezeu cu pasi de elefant direct la tinta peste detalii inutile care m-ar fi facut sa pierd enorm timp. De exemplu, prin sincronicitati, Dumnezeu imi indica exact chiar si carti pe care trebuie sa le citesc. Si cand citesc cartea respectiva, realizez ca era exact cel mai important lucru pe care aveam nevoie sa-l aflu in acel moment. Desi titlul sau ideea cartii nu mi-ar fi sugerat nimic deosebit care sa ma faca sa o citesc daca ar fi fost dupa capul meu. Astea au fost marturii de la un om simplu asa... Imagineaza-ti ce DOVEZI primesti de la sfinti... PS Insasi prezenta mea pe acest forum se datoreaza faptului ca am urmat indicatia unei sincronicitati (indrumare de la Dumnezeu), lucru fara de care nu as fi intrat pe situl asta, eu cautand din alte surse sa inteleg. Acum imi dau seama ca sunt aici oameni de la care am multe lucruri de invatat. Si ei de la mine cate ceva, dealtfel. Uite asa, ma "urmaresc" sincronicitatile, si daca imi deschid atentia sa le observ si daca le urmez, ma poarta pur si simplu spre cea mai corecta si buna destinatie pentru mine (si buna si pentru cei cu care intru in contact). Cele mai bune lucruri din viata mea s-au intamplat in niste imprejurari sincrone. Am fost salvat de mai multe ori din situatii foarte grave datorita sincronicitatilor. Chiar si zilele astea o sincronicitate mi-a pus pe tava un lucru de care aveam neaparat nevoie imediat si pe care in mod normal ar fi trebuit sa-l caut poate luni de zile sa-l gasesc... si PAC s-a rezolvat din "intamplare" (intamplarea nu exista)... si tot asa...
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 02.02.2011 at 04:12:42. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ignoranta | magnusfelyx | Generalitati | 0 | 28.12.2008 14:36:20 |
Rugaciune si cunoastere | georgeval | Generalitati | 0 | 29.09.2008 19:59:16 |
IGNORANTA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 24 | 30.08.2008 11:46:19 |
Nevoia de discernamant si de cunoastere! | alecsandru | Vrajitoria | 2 | 24.03.2007 23:54:40 |
|