Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2011, 17:44:05
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Dar poate facem si o terapie "yoga", ca vorba aia e la moda si se face destul de "decent". N-am pentru ce sa-ti raspund privat ca n-am nimic deosebit sa-ti comunic, aparte de indemnul: vindeca-te tu, inainte de a incerca sa vindeci pe altul! Un orb nu poate calauzi un alt orb.
Cat despre cel careia ii place cearta, analizeaza-ti bine postarile.
Daca pentru tine a sta de vorba inseamna a face terapie yoga,inseamna ca esti intr-o mare dilema existentiala....
Cat despre a te vindeca...nu cred ca am o asa mare putere ca sa te pot vindeca...recunosc asta.....
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 17:58:48
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
Daca pentru tine a sta de vorba inseamna a face terapie yoga,inseamna ca esti intr-o mare dilema existentiala....
Cat despre a te vindeca...nu cred ca am o asa mare putere ca sa te pot vindeca...recunosc asta.....
Se pare c-ai nevoie de principii de interpretare pentru ca tu sa intelegi, chiar si conversatii banale.
"dilema existentiala", un subiect discutat de multi (filozofi, teologi, etc.), dar inteles de putini. Eu, nu stiu, cat mai am de lucrat la aceasta "dilema existentiala", aparte scopul meu pe acest pamant, si anume MANTUIREA.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 18:05:59
Banned

Implicit

Citat:
Se pare c-ai nevoie de principii de interpretare pentru ca tu sa intelegi, chiar si conversatii banale.
"dilema existentiala", un subiect discutat de multi (filozofi, teologi, etc.), dar inteles de putini. Eu, nu stiu, cat mai am de lucrat la aceasta "dilema existentiala", aparte scopul meu pe acest pamant, si anume MANTUIREA.
Sa nu te superi pe mine ca iti spun,dar mai ai mult de lucrat........pentru ca sa iti atingi scopul. Poti incepe prin a nu mai gandi in mod negativ,prin a nu mai avea ura in suflet.E un pas urias inainte....Crezi ca il poti face...?
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 18:14:44
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
Sa nu te superi pe mine ca iti spun,dar mai ai mult de lucrat........pentru ca sa iti atingi scopul. Poti incepe prin a nu mai gandi in mod negativ,prin a nu mai avea ura in suflet.E un pas urias inainte....Crezi ca il poti face...?
Toti, mai avem mult de lucrat, si chiar cei (sfintii)care intr-adevar au lucrat duhovniceste pana la sfintenie, tot simteau ca mai aveau de lucrat. "Ura", este un cuvant foarte greu.
Nu ma supar, iti multumesc pentru sfaturi, dar hai sa ne concentram fiecare pe treaba lui si pasii care-i vom face, iI va face Dumnezeu prin noi, pentru ca la noi este doar vointa si la El este, PUTEREA.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 18:22:35
Banned

Implicit

Citat:
Toti, mai avem mult de lucrat, si chiar cei (sfintii)care intr-adevar au lucrat duhovniceste pana la sfintenie, tot simteau ca mai aveau de lucrat. "Ura", este un cuvant foarte greu.
Nu ma supar, iti multumesc pentru sfaturi, dar hai sa ne concentram fiecare pe treaba lui si pasii care-i vom face, iI va face Dumnezeu prin noi, pentru ca la noi este doar vointa si la El este, PUTEREA.
Ok,ai dreptate,este ultimul meu mesaj pe care ti-l mai adresez,nu te voi mai deranja mai departe.Doamne ajuta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37