![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Stiti situl "story of stuff"? Este interesant (dar e in engleza)
De acolo: povestea cosmeticelor http://www.safecosmetics.org/article...t=type&type=33 |
|
|
|||
|
|||
|
200 ml de apa distilata;
sapun lichid castile; ierburi zdrobite; bol de sticla cu capac; o sticla de plastic de 250 ml; vas de sticla; sita de metal; lingura. Realizeaza-ti samponul 1. Alege o aroma pentru sampon Alege una sau doua plante aromatice, care au mirosuri complementare. S-ar putea sa fii nevoita sa experimentezi cu diferite plante, inainte de a le gasi pe cele care functioneaza cel mai bine in cazul tau. Incepe cu ceva simplu ca lavanda, musetel, menta sau flori de portocale. 2. Pune apa la fiert Foloseste apa distilata, pentru a evita clorul si substantele chimice din apa de la robinet. Umple sticla de plastic cu sapun lichid castile. Pentru o sticla de 250 ml se folosesc 30 de grame de sapun lichid. 3. Aseaza ierburile in sita, iar apoi pune sita deasupra vasului de sticla Cand folosesti ierburi proaspete, incearca sa le zdrobesti usor, pentru a elibera parfumul inainte de a le pune in sita. Ierburile proaspete vor fi mai puternice decat ierburile uscate, asa ca ai grija sa incepi doar cu cateva pana cand iti vei face o idee despre cat de puternic este amestecul tau. 4. Toarna apa fierbinte peste plante si in vasul de sticla Ar trebui să foloseasti 200 de ml pentru fiecare 30 de grame de sapun lichid din flacon. Amplaseaza capacul peste bolul de sticla si peste sita cu plante. Lasa ierburile sa stea in apa timp de o jumatate de ora. 5. Elimina orice planta care a cazut in apa Foloseste sita din nou, pentru a te asigura ca apa este limpede. Se toarna apa pe baza de plante in sticla de plastic. Agita bine flaconul, astfel incat apa sa se amestece cu sapunul lichid. preluat de aici (parerea mea este ca daca gasesti un bun sapun castile lichid, nu mai ai nevoie sa fabrici un sampon. Il poti folosi direct) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
L-am vizitat mai demult cand era pe sait numai prezentarea despre electronice, dar vad ca intre timp au lucrat si la alte clipuri. Slava Domnului ca mai sunt si alti oameni care s-au desteptat din starea asta de ignoranta malefica indusa la nivel planetar. Cand le vorbesti unora ti se raspunde ca exagerezi... Faca fiecare dupa mintea lui, insa bine ar fi sa constientiam cu totii pericolul bolilor grave care ne ameninta prin intermediul mancarii, al produselor de igiena, al consumismului samd.
|
|||
|
|||
|
Am vazut la TV, intr-o emisiune pentru femei, cred ca la Ricky Lake, cum se face acasa "Body Skrub", o pasta, care indeparteaza celulele moarte de pe corp. Se foloseau mai multe ingrediente, dintre care imi amintesc de sare, ulei de masline, suc de grapefruit. In total erau cca 6-7 componente, dar nu mi le amintesc.
Cunoaste cineva reteta exacta? Eu folosesc produsul, dar cumparat si costa destul de mult, in vreme ce preparat in casa ar fi mult mai ieftin. Avantajul acestui produs este, ca pielea de pe tot corpul ramane unsa, nemai fiind expusa uscarii, ca dupa folosirea sapunului. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? | sophia | Postul | 95 | 22.10.2012 18:08:09 |
| produse bio Life-Care | arifa | Generalitati | 5 | 31.08.2010 19:43:02 |
|
|