Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2011, 11:31:10
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit pacat

Imi pare rau Cristian ca ai plecat asa...sincer imi pare rau.Am citit inca o data "odiosul" mesaj pentru care esti atat de criticat.Care-s relele la care indeamna mesajul asta?Batjocura si mistocareala ieftina gasesti din plin pe-aici dar spiritul crestinesc-cel care ar trebui sa ne guverneze-este atat de rar.Cred ca noi suntem cei care avem de pierdut prin plecarea ta.Inimi impietrite si limbaj de lemn.Cum scriam si pe alt subiect,am ajuns sa urmarim atat de fanatic litera scrierilor ca am inceput sa ne pierdem iubirea din suflet.Dar asta este lumea perfecta a celor care afirma ca nimic nou nu poate fi adevarat.Totul s-a spus deja in ceea ce priveste credinta si trebuie sa ne oprim aici.Eventual sa intoarcem pe toate fetele si sa rasucim ritualuri...cand Dumnezeu spune clar:Iubiti-MA si iubiti-va intre voi.Acestea sunt legile de baza.
Vechi 02.02.2011, 11:47:17
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Unhappy Kandiei

Regret profund ca ne-a parasit, sper totusi ca noaptea sa-i fi fost sfetnic bun...Am incercat sa-l conving si sunt un suflet intristat, pt si eu ii scrisesem ceva legat de subiect...Precum ai putut constata, am sters ce postasem, de dragul sufletului sau curat...Fie ca Domnul sa-i aduca pasii inapoi !
Vechi 02.02.2011, 12:21:32
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Implicit Calatorule

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Regret profund ca ne-a parasit, sper totusi ca noaptea sa-i fi fost sfetnic bun...Am incercat sa-l conving si sunt un suflet intristat, pt si eu ii scrisesem ceva legat de subiect...Precum ai putut constata, am sters ce postasem, de dragul sufletului sau curat...Fie ca Domnul sa-i aduca pasii inapoi !
Eu cred ca noi nu il putem convinge,oricat ne-ar lipsi sufletul lui curat si mesajele calde cu care ne-a obisnuit.Dar Domnul cu siguranta ii va calauzi gandurile si pasii si il va ajuta sa-si invinga sensibilitatea...Blandetea ii tradeaza pe cei puternici si de aceea stiu ca intr-o zi bucuria pe care ne-a facut-o noua va fi mai mare in sufletul lui decat amaraciunea de acum...Doamne-ajuta!
Vechi 02.02.2011, 12:40:37
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Unhappy

Nu trebuia sa abandoneze "lupta"...cu toate armele de foc(smerenie,rugaciune,iertare,iubire de semeni)...dupa cum bine zice parintele Arsenie Papacioc,....sa tina piept celor care si-au dat cu parerea la mesaj....si...impreuna discutand si analizand cele transmise,poate reuseam toti sa ne "luminam" .....mie ,personal imi lipsesc postarile despre viata si minunile parintelui Arsenie Boca.....Doamne Ajuta,noua putin credinciosilor in calea spre mantuirea noastra.......
Vechi 02.02.2011, 15:31:41
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Cristian a facut treaba buna pe topicul asta. Oricine poate comite erori si e foarte probabil sa le comita, chiar si atunci cand isi da toata silinta sa nu le comita. Cand citesc mesajele pe care le-am postat de-a lungul timpului sau conceptiile pe care le-am avut la un moment dat, ma ingrozesc la cate aberatii am fost in stare sa scot din mine. Dar tacerea sau retragerea nu este o solutie, ci un obstacol. Solutia este continuarea cautarilor si corijarea erorilor cu toata buna vointa.
Vechi 02.02.2011, 15:51:51
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pippo_ Vezi mesajul
Cristian a facut treaba buna pe topicul asta. Oricine poate comite erori si e foarte probabil sa le comita, chiar si atunci cand isi da toata silinta sa nu le comita. Cand citesc mesajele pe care le-am postat de-a lungul timpului sau conceptiile pe care le-am avut la un moment dat, ma ingrozesc la cate aberatii am fost in stare sa scot din mine. Dar tacerea sau retragerea nu este o solutie, ci un obstacol. Solutia este continuarea cautarilor si corijarea erorilor cu toata buna vointa.
Ei Pippo in sfarsit vad si eu cum din cand in cand trece capul tau si deasupra norilor... :)
Vechi 09.09.2012, 23:44:43
oana_g78's Avatar
oana_g78 oana_g78 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.07.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru oana_g78
Implicit

Ma iertati pentru interventie, am incercat sa urmaresc topicul.Am avut binecuvantarea sa ajung si la Prislop si sa citesc si foarte multe carti sau majoritatea scrie despre parintele Arsenie Boca.
La mormant domneste o pace si o liniste extraordinara, iar eu - personal, ii multumesc ca m-a invrednicit sa ajung acolo in acest an.
Cartile le citesc, recitesc si uneori imprumut la prieteni.
Am primit la randul meu...carti, poze cu dansul..si rugaciuni.
Acum 2 zile, pe strada, am gasit pe jos, o mica poza si cu rugaciunea de dimineata ...am daruit-o si m-am cutremurat ca era aruncata pur si simplu, se pare ca Cel de Sus nu a ingaduit sa ramana in praf si mizerie.
Eu caut linistea in cartile despre el...si o gasesc.

Doamne ajuta.
Vechi 02.02.2011, 21:53:08
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Unhappy Dl Cristian va rog sa reveniti!

Acum am citit si eu mesajul "buclucas"...nici o clipa nu voi crede despre Dl.Cristian ca a cazut in vreo ratacire...inselare sau cum vreti sa-i spuneti.

Intentia dumnealui, ca de obicei, doar de bine!

Dar cred ca absolut intamplator nu a citit materiale despre Reiki, bioenergie, etc.si astfel nu si-a putut da seama desigur de duhul lucrurilor.

DAR pentru acest mesaj nu putem uita celelalte mesaje exceptionale, fara cusur.

Oricine poate avea o scapare, noi toti cred ca avem chiar mai multe.

Multumim pentru contributia de calitate pe acest forum Dl. Cristian si va rog sa reveniti!

Va doresc tot binele din lume!
Vechi 02.02.2011, 22:25:18
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Eu zic sa sterga adminul mesajul buclucas si comentariile de dupa, si ne facem toti ca n-am vazut si n-am auzit nimic :)

Iar Cristian se face ca nu l-a postat. De acord? :) Ne impacam? Hai Cristian inapoi!
Vechi 03.02.2011, 01:57:34
Melissa
Guest

Implicit wooowwwww ce i-ati facut bietului Cristian

Eu cred ca ar fi trebuit sa ii explicati , nu sa-l luati la lopeti in cap..Daca era un junior cu cateva mesaje, as fi zis ca era rau intentionat, dar la ce activitate are Cristian pe forum, cred ca trebuia tratat altfel..Fiecare mai patineaza in decor..Trebuie aici sa ne ajutam unii pe altii, nu sa ne dam picioare in gura!
Si doar pentru dragul cu care a postat atatea fotografii aici pe forum, cu care ne-a incantat privirea si sufletul, ar fi trebuit sa nu fie decapitat!Parerea mea...
Imi pare sincer rau Cristian..
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 17:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 15:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 21:40:31