Dvs acuzati pe acest om de niste lucruri, pentru care nu poate aparea in fata dvs.

Eu nu inteleg. Bo nu are o ierarhie? Parintele nu are un episcop deasupra lui, un duhovnic, care ii analizeaza si judeca viata? Nu cred ca nu are. Si nu stie episcopul din loc ca e divortat? Sunt sigura ca i-a fost analizat comportamentul; o fi gasit intelegere in unele si o fi primit canon pentru altele. Dar se clar ca a fost gasit vrednic de a sluji in continuare ca preot. Atunci noi ce cautam sa aruncam vorbe aiurea?
1. Nu-l cunoastem personal pe dumnealui.
2 Nu-i cunoastem motivatiile ci doar am inghitit niste zvonuri.
3. Nu facem parte din ierarhia BO care e in masura sa judece cazul lui.
Deci, cu ce ocazie si in ce calitate vorbim? Daca BO are o ierarhie care a hotarat ca pr Pomohaci e ok, sa respectam ierarhia si sa ne abtinem de la judecata. Caci nu-l judecam numai pe dumnealui, ci si pe mai-marii Bisericii, care nu sunt cum am vrea noi de duri cu parintele. [Slava Domnului!]
P.S. Sau daca cineva de aici este episcop, vorba parintelui Gheorghe, sa mearga sa-i dea canon de pocainta sau sa rezolve cumva situatia, daca are vreo dovada ca a gresit. Dar vorbitul pe la spate in necunostinta de cauza si sub protectia anonimatului se cheama barfa. Un episcop nu ar face sigur asa ceva.