![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Eu consider că nu religia este mântuitoare, ci Cel ce stă în centrul acestei religii: Mântuitorul Iisus Hristos. 2. Religia mea este aceeași cu a dumneavoastră: religia creștină. Doar confesiunile diferă, însă aceasta e o problemă a fondatorilor confesiunilor respective; ei le-au dat aceste denumiri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu toata credinta in Dumnezeu este buna, dupa cum zice insusi Apostolul Pavel "Fiule Timotei, sfatuieste pe crestini sa fie sanatosi în credinta". Poate să creada cineva in Dumnezeu si credinta lui sa nu-i aduca nici un folos? Sincer nu stiu inca cu cine vorbesc si daca mergeti pe ideea ca mantuirea se poate numai prin credinta. Presupun ca aceasta confesiune isi are inceputurile prin sec. 16. Sa ma contraziceti daca este altfel si apoi am sa formulez si un raspuns.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Confesiunea (denominațiunea, biserica) adventistă de ziua a șaptea își are începuturile în sec. XIX. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa inteleg ca nu ati citit niciodata Epistola Soborniceasca a Sfantului Apostol Iacov? "Credinta fara de fapte moarta este" "Ce folos, fratii mei, daca zice cineva ca are credinta, iar fapte nu are? Oare credinta poate sa-l mantuiasca?" (2:14) "Daca un frate sau o sora sunt goi si lipsiti de hrana cea de toate zilele, Si cineva dintre voi le-ar zice: Mergeti in pace! Incalziti-va si va saturati, dar nu le dati cele trebuincioase trupului, care ar fi folosul? Asa si cu credinta: daca nu are fapte, e moarta in ea insasi. Dar va zice cineva: Tu ai credinta, iar eu am fapte; arata-mi credinta ta fara fapte si eu iti voi arata, din faptele mele, credinta mea. Tu crezi ca unul este Dumnezeu? Bine faci; dar si demonii cred si se cutremura. Vrei insa sa intelegi, omule nesocotit, ca credinta fara de fapte moarta este? Avraam, parintele nostru, au nu din fapte s-a indreptat, cand a pus pe Isaac, fiul sau, pe jertfelnic? Vezi ca, credinta lucra impreuna cu faptele lui si din fapte credinta s-a desavarsit? Si s-a implinit Scriptura care zice: "Si a crezut Avraam lui Dumnezeu si i s-a socotit lui ca dreptate" si "a fost numit prieten al lui Dumnezeu". Vedeti dar ca din fapte este indreptat omul, iar nu numai din credinta." (2: 15-22) Mai departe puteti citi singur. Deci credința care nu este unită cu faptele bune nu este mântuitoare; căci și diavolii cred, dar nu fac voia lui Dumnezeu. Citat:
Va intreb ceva, ce se intampla cu cei care au murit pana a aparut aceasta confesiune? Nu credeti in sfinte moste, si cred ca se aplica ideea "urechi aveti si nu auziti, ochi aveti si nu vedeti" In Fecioara Maria credeti?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dacă cred că a existat și că a fost fecioară și sfântă? Da, bineînțeles! |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Credeti ca puteti sa iubiti pe cineva cu adevarat, daca pe maica sa nu o puteti iubi?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|