Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2011, 09:13:39
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Smile

Poate totusi in marea Sa marinimie Dumnezeu nu va uita , ca singura pitita pe fundul cutiei Pandorei, a fost si ramane Speranta ! Dumnezeu sa ne ajute !
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 02:08:30
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit off topic

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Poate totusi in marea Sa marinimie Dumnezeu nu va uita , ca singura pitita pe fundul cutiei Pandorei, a fost si ramane Speranta ! Dumnezeu sa ne ajute !
Nu inteleg ce legatura este intre cutia pandorei si Dumnezeu.

Daca tot este sa elaboram pe tema asta, zeii greci erau doar draci, iar cutia pandorei este "darul" lor ptr oameni. Banuiesc ca exista o diferenta intre speranta si nadejde, dar nu am timp sa gandesc acum la asta.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 02:25:15
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit "stiinta" despre comportamentul sexual al omului

Dupa Freud, cel mai cunoscut "expert" in domeniul comportamentului sexual este Kinsey.

Citat:
Alfred Kinsey a fost unul dintre cei mai activi si influenti promotori ai „emanciparii sexuale”. Decadenta morala la care suntem martori azi se datoreaza, in mare parte, si lui, si ideologiei careia i-a dat nastere. Supranumit “Freud al Americii”, Kinsey a deschis, prin raportul sau publicat în 1948, calea spre “revolutia sexuala” care avea sa se petreaca în anii ’60, vorbind deschis (și “argumentat” cu rezultatele interviurilor sale cu sute de subiecți) despre masturbare, sex premarital, relații extraconjugale, homosexualitate, pozitii si relatii nefiresti.

Ceea ce a prezentat el ca "stiinta" este rezultatul unei munci de "cercetare" care se intinde pe un interval de zeci de ani. Cercetarile lui au fost finantate atat din bani publici, cat si din bani proveniti de la reviste pt adulti (ghici ciuperca de ce?).
Concluziile la care a ajuns Kinsey au spoiala stiintifica si fundamenteaza mai multe fenomene contemporane, cum ar fi educatia sexuala in scoli, acceptarea deviatiilor sexuale, acceptarea desfranarii si a homosexualiutatii.

CUM s-au facut aceste cercetari?

Cercetarile lui au incalcat orice lege morala, s-au bazat pe pedofilie, incest, homosexualitate etc..

Textele despre cercetarile lui Kinsey, care, repet, este etalonul normalitatii sexuale moderne, sunt atat de tulburatoare, ca nu voi da decat un scurt citat si link pentru cine are curiozitate sa citeasca mai mult ce nebunie a dus la educarea sexuala a copiilolr!

Citat:
Prin urmare, în 1976, am început să fac cerecetări despre Institutul „Kinsey” și m-am gândit: „Așa ceva este imposibil”. Cunoscătorul numărul unu din domeniul sexologiei, citat de toată lumea, Alfred Kinsey, a înființat întregul domeniu al sexologiei umane. Ma uit la tabelele cu copii de 2 luni, violați și torturați 24 de ore din 24, și mă întreb de ce nu spune nimeni nimic despre asta?! Am trecut prin mii de articole și cărți despre Kinsey și m-am întrebat de ce nimeni nu a spus un cuvânt despre violarea și sodomizarea acestor copii. Asociația Americană de Statistici s-a întrebat cum a cules Kinsey aceste informații, dar doar atât.

Mă gândeam: „Oare toată lumea era nebună?” Au existat unele critici aspre ale lui Kinsey din partea unor oameni de știință, Abe Maslow fiind cel mai important dintre ei, dar chiar aceștia nu au văzut ce aveau în fața ochilor? Kinsey a folosit un limbaj înșelător pentru a produce confuzie asupra cititorului. Cine poate cronometra „orgasmul” copiilor, decât niște pedofili? Cine urmărește un copil în timp ce este molestat sexual, zbătându-se în convulsii și concluzionează că acesta ar fi un „orgasm”? Un pedofil sadomazochist. Iar Institutul „Kinsey” însă mai primește fonduri filantropice, de stat și federale. De ce să nu numim acest institut în numele doctorului Mengele?

.................................Am fost atât de naivă, cerând atunci o investigație de la colegii mei și am crezut că, într-adevăr, o vor face. Am crezut că toată lumea va fi la fel de furioasă ca și mine.

Am avut această impresie, până în momentul în care am început să înțeleg că toată lumea de la acea conferință cita datele lui Kinsey ca fiind exacte. Toți. Kinsey și/sau discipolii săi. Kinsey a fundamentat domeniul lor, prin urmare, toți îl citau. Dar după ce am aruncat o adevărată bombă atomică în mijlocul sălii unde am vorbit – cel puțin astfel s-a exprimat un reporter suedez – am fost considerată un paria în domeniu. Problema reală era moștenirea profesională a lui Kinsey, conform căreia sexul nu înseamnă nimic, prin urmare, e bine să-l faci și cu animalele, și cu cei de același sex, și cu adulți și cu copii de orice vârstă.

sursa:http://www.razbointrucuvant.ro/recom...ponsabil-pent/

si aici:http://www.provita.ro/index.php/inte...ed-kinsey.html
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 02:27:01
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit ..continuare

Alt articol despre cercetarile imorale din domeniul sexualitatii:
http://www.homosexualitate.ro/frauda.html

Despre "esantionul" folosit de Kinsey pentru a extrage concluzii "stiintifice" valabile pt toata populatia americana:
Citat din articolul mentionat:
Kinsey a fost nu numai părintele revoluției sexuale, după cum s-a exprimat Hugh Hefner (fondatorul revistei Playboy), ci și al revoluției homosexuale. Harry Hay i-a conferit acest merit atunci când a citit în 1948 că Kinsey a descoperit că 10% dintre bărbați ar fi homosexuali. Urmând aceeași rețetă de succes a mișcării pentru drepturile negrilor, Hay, un comunist cu state vechi în activismul social, a declarat că 10% constituie o forță politică - o "minoritate sexuală" capabilă să pretindă "drepturi". Având acum în mână datele lui Kinsey, Hay a fondat Societatea Mattachine.

Dar 26% (1.400) dintre subiecții adulți ai lui Kinsey erau deja "infractori sexuali".[34] Pe baza datelor disponibile, alți 25% erau deținuți; alții erau "pești", "spărgători" și "hoți"; aproximativ 4% erau cocote masculine și borfași; câteva sute erau activiști homosexuali din diferite baruri pentru homosexuali din întreaga tară.[35] Acest grup de scursori și devianti sociali a devenit reprezentativ pentru echipa lui Kinsey. "Ajutată" de o presă adecvată, lumea a ajuns să creadă ceea ce i se spunea de către cercetătorii noștri de marcă - anume că perversiunile sexuale sunt la ele acasă în America și că educația sexuală și legile trebuie schimbate pentru a reflecta "realitatea" lui Kinsey.

PS. Stiu ca articolele sunt dezgustatoare si revoltatoare, dar cred ca este cazul ca oamenii sa stie ca ceea ce este azi considerat/promovat ca "normal", "sanatos" in domeniul sexualitatii, este de fapt o combinatie dintre mintile bolnave ale "oamenilor de stiinta"si cercetarile imorale efectuate cu ajutorul uor subiecti delicventi (de multe ori pe victime inocente ai caror parinti au fost platiti pt participarea copiilor)

Last edited by anna21; 07.02.2011 at 02:29:59.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 08:49:24
Banned

Wink

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Nu inteleg ce legatura este intre cutia pandorei si Dumnezeu.

Daca tot este sa elaboram pe tema asta, zeii greci erau doar draci, iar cutia pandorei este "darul" lor ptr oameni. Banuiesc ca exista o diferenta intre speranta si nadejde, dar nu am timp sa gandesc acum la asta.
MariS_
Senior Member

Stiinta fara constiinta..
Da, e tot mai limpede ca stiinta fara constiinta ... produce monstrii.
Se deschide[ cutia pandorei]... si Dumnezeu va fi obligat sa intervina.
Har, smerenie si jertfa de sine.

vizavi de al 2 paragraf...am completat in ton cu "muzica"...In sensul ca , in indurarea Sa, Dumnezeu ne lasa nadejdea/speranta, pana va interveni EL....am un stil asa, mai subtil...
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 10:35:16
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit @ calator

Nu-l arata cu degetul pe MariS, ca nu la el ma refer.
Ai spus (te citez):"Poate totusi in marea Sa marinimie Dumnezeu nu va uita , ca singura pitita pe fundul cutiei Pandorei, a fost si ramane Speranta !"

Are vreo relevanta (crestina sau nu) ceea ce spui tu aici? Eu nu inteleg.
A pus Dumnezeu "Speranta" in cutia pandorei sau cum?

In general este bine ca daca nu ai nimic de spus, sa taci.

(Am un copil de 7 ani care a invatat lectia.. il pedepsesc pt doua lucruri: 1.sa vorbeasca atunci cand nu are nimic de spus si.. 2. sa ia in desert numele Domnului, adica sa-L introduca circumstantial in discutii pt a ridica nivelul sau a da tarie argumentelor! Gasesc ca sunt greseli serioase care ar trebui stiute de un adult)
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 10:47:07
Banned

Wink

Tu nu intelegi decat ceea ce vrei si nu ceea ce este...Din partea mea esti libera sa speculezi cat vrei, cineva m-a invatat sa nu ma risipesc cu aceia care nu vor sa asculte(inteleaga) !....
Numai bine !
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 10:49:58
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Tu nu intelegi decat ceea ce vrei si nu ceea ce este...Din partea mea esti libera sa speculezi cat vrei, cineva m-a invatat sa nu ma risipesc cu aceia care nu vor sa asculte(inteleaga) !....
Numai bine !
Foarte bine te-a invatat..
Sper sa-ti salvezi energia pentru cei de o credinta cu tine (reiki, invataturi ezoterice.. etc..)

Last edited by anna21; 07.02.2011 at 10:55:19.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 10:54:50
Banned

Smile

Ad majorem Dei gloriam ! Amin !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne intrebam constiinta... laurastifter Morala Crestina 53 15.03.2012 16:55:08
O lume fara Dumnezeu si fara suflet alicette Intrebari utilizatori 1 01.04.2011 23:38:40
romania,tara fara fara reactie iulyaan Generalitati 78 24.01.2011 10:02:13
Despre constiinta mihailt Generalitati 1 17.03.2010 04:51:20
Constiinta sau ascultare? tudor2012 Calugarul 31 02.02.2009 23:44:00