![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Este legea veche abrogata? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 35,71% |
Nu |
22 | 52,38% |
Nu stiu |
5 | 11,90% |
Votători: 42. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Hristos (ca și/în calitate de Dumnezeu) nu-Și ia concediu în lucrarea mântuirii. Nici noi n-ar trebui să avem "odihnă" în a-i încuraja și vindeca pe semenii noștri. Citat:
Citat:
Nici măcar Hristos nu S-a considerat "scutit". Atelierul Lui de tâmplărie era închis sâmbăta, în schimb nu pregeta să "lucreze" pentru alinarea suferințelor fizice și spirituale ale semenilor Lui. Chiar și în sabat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
παράκλητος are [și] sensul de avocat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
frangerea painii este Taina Sfintei Euharistii, impartasirea cu adevarat trupul si sangele Domnului Iisus Hristos. bineinteles ca veti rastalmaci orice invatatura dreapta (ortodoxa)... vai de cei ce interpreteaza Sfanta Scriptura dupa dupa bunul lor plac si nu in Duhul Sfant intru Adevar! |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
" Si le zicea lor: Sambata a fost facut pentru om, iar nu omul pentru sambata. Astfel ca Fiul Omului este domn si al sambetei." ce inseamna ca "este Domn si al sambetei" ? ca in Hristos nu mai exista tinerea sambetei ? Citat:
Deci, sa ne axam pe CE SCRIE in VT, nu pe ce NU scrie... De acord ? Citat:
Eu nu am incleiat nici o teorie, eu am aratat matematic criteriile biblice ale judecarii si condamnarii lui Hristos. In NT scrie ca evreii i-au zis lui Pilat : "noi lege avem, si dupa legea noastra trebuie sa moara". Si Pilat, desi il gasise nevinovat DUPA LEGEA ROMANA (!!!), ii lasa pe iudei sa-si aplice legea lor. Care, dupa cum zice NT, "e buna si sfanta si dreapta" !!! Nu eu sunt in impas logic, ci altii... Citat:
Eu unul nu stiu acum daca sa ma dau mai langa Moise si sa tin sambata ca sabat, sau sa ma dau langa Hristos si sa tin ziua invierii lui ca sabat. Dar am dreptul sa aleg cumva, nu ? S-o fac logic sau sa las hazardul sa decida ? Citat:
Chiar nu inteleg ceva: dvs. ii acuzati pe altii ca ies din hotarele Bibliei, dar si dvs. o faceti cu nonsalanta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Dvs. sunteti etnic roman ? 2. Ati studiat cumva sistematic limba greaca , noua sau veche ? |
|
|||
|
|||
![]()
Tot off-topic:
Domnule Adrian, aveti, va rog, bunavointa sa va declinati confesiunea? |
|
|||
|
|||
![]()
Da. Sunt inginer.
Last edited by AdrianAamz; 03.02.2011 at 17:26:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, se confirma deci...:))
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca cumva e gresit sa incerci sa analizezi o carte, fie ea si Biblia, sau o credinta religioasa, cu instrumentele stiintelor exacte, imi cer scuze ca m-am bagat in asa ceva... dar mi se pare mai dinamic decat disecatul atomului si decat construitul de masinarii care sa faca diverse chestii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iudeii si legea veche | lore86 | Iudaismul | 5 | 19.05.2016 17:33:43 |
Icoana foarte veche. | heyladies | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 5 | 16.10.2010 22:35:02 |
icoana veche | catalinabalhui | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 15.06.2009 08:57:02 |
O rugaciune foarte veche | ARHANGHELUL | Rugaciuni | 17 | 07.01.2007 17:28:33 |
Legea atractiei | CM | Generalitati | 9 | 25.11.2006 15:59:58 |
|