![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Yasmina! :)
|
||||
|
||||
![]()
Sa ai credinta dreapta, bogatie duhovniceasca si dragoste nemarginita! Cu admiratie, Evdochia.
|
|
|||
|
|||
![]()
LA MULȚI ANI Victoria (ory) .Îți doaresc să ai parte de multe victorii în viața și să ai realizari pe masura darurilor pe care ți le-a dat Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Multi ani fericiti , cu sanatate si numai bucurii , alaturi de "bondutul " tau si toti cei dragi tie !
|
||||
|
||||
![]()
Din toata inima iti doresc viata lunga , cu multa sanatate , bucurii si tot ce-ti propui sa ti se implineasca !
Sa fii fericita , Ory ! LA MULTI ANI !
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc din suflet pentru urari !
Astazi am avut un examen mai greu, bondutu' bolnavior, tuse deasa...si nu am reusit sa intru pe forum pana seara. Multumesc, inca odata, tuturor pentru urari de bine si va doresc, la randul meu multa sanatate, sanatate si iar sanatate pentru a dobandi prin ea forta de-a FACE TOTUL POSIBIL in aceasta lume, tot ce-i bine si frumos. Ory
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 04.02.2011 at 22:06:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Ory, ani multi cu sanatate, bucurii si suflet plin de roade de la Domnul !
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|