![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca pe parintele Bartolomeu.
Ne va lipsi. Mergeam la catedrala ca sa-l ascult, stiind ca s-ar putea sa cuvanteze dumnealui la sfarsitul Liturghiei. Cuvant simplu, ca sa priceapa toata lumea, cuvant precis, pentru a nu lasa loc de interpretari, cuvant puternic, pe care nu puteai sa nu-l auzi, cuvant doar cat trebuie, pentru ca sa nu plictiseasca lumea cu un discurs dezlanat. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l rasplateasca! Cu o zi in urma cand am trecut pe la catedrala pentru a-i aprinde o lumanare am ramas impresionata de cativa tineri orbi, care se aflau in randul celor ce treceau pe la catafalc, tacuti si orbi, cu fete triste, mai triste decat daca le-ar fi curs lacrimi din ochii uscati........ Ma nedumerea prezenta atator tineri orbi. Mi-am zis ca trebuie sa fie ceva... apoi am aflat la televizor, de la un tanar orb care a fost luat in grija Parintelui de mic, ajutat sa faca scoala (Teologie), indrumat si sprijinit pe parcursul vietii de Parintele Bartolomeu, care avea o afectiune aparte pentru ei, avusese o sora oarba care a murit tanara.... Cine a stiut de aceste binefaceri ale sale? Prea putini...Cate alte asftel de fapte i-au ramas ascunse? Nu vorbea despre aceste lucruri. Last edited by Adriana Cluj; 04.02.2011 at 13:40:32. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeul sa il ierte si sa il binecuvanteze !
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Astazi , 5 martie , sute de credinciosi au partcipat la Catedrala Mitropolitana din Cluj-Napoca , la slujba de parastas la 40 de zile pentru Mitropolitul Bartaolomeu Anania . Slujba a fost oficiata de Preafericitul Parinte Daniel , Patriarhul B.O.R inconjurat de un numeros sobor de ierarhi , preoti si diaconi . VESNICA LUI POMENIRE !+
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Madalina Manole a plecat la Domnul ! | cristiboss56 | Generalitati | 238 | 04.10.2021 15:38:38 |
Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 10:24:15 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 12:58:30 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Bogdan N | Generalitati | 1 | 20.07.2011 14:39:25 |
Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 12:10:54 |
|