![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.crestinortodox.ro/diverse/testamentul-mitropolitului-bartolomeu-anania-123373.html
,,...La carma Mitropoliei imi doresc un urmas vrednic si demn, credincios Bisericii Ortodoxe, responsabil, integru, adversar al coruptiei de orice fel si sub orice forma, care sa continue si sa desavarseasca ceea ce am inceput eu. " † BARTOLOMEU VALERIU ANANIA |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-asi dori un om care sa aibe curajul lui IPS Bartolomeu:
http://www.crestinortodox.ro/stiri/c...eu-122760.html Care sa tina de Hristos DUMNEZEUL NOSTRU si sa nu ne lase de izbeliste! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu mi-aș dori să nu fie nimeni pus ci să rămână mitropolia apuseană condusă doar de Domnul... căci nimeni nu este mai credincios ca Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
asta da solutie ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu il propun pe Teofil Roman. :) Am auzit numai lucruri bune despre el.
|
||||
|
||||
![]()
meaj sters
Last edited by maniucu; 02.02.2012 at 13:20:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Serios? De unde stii?
|
|
|||
|
|||
![]()
IPS Laurentiu Streza
PS Ioan Selejan ar fi sustinut de patriarhie.....acuma o sa vedem..... Bartolomeu Valeriu Anania a dorit ca locul sau sa fie luat de PS Irineu Bistriteanul..... In calculele ar mai fi si PS Lucian Mic , Episcop al Caransebesului.... sa nu-l uitam nici pe Andrei Andreicut..... |
|
||||
|
||||
![]()
Pana la urma, s-a hotarat cine ii va lua locul?
|
||||
|
||||
![]()
Dupa mine, daca s-ar alege un monah ( care sa fie numit episcop si mitropolit) as opta pentru parintele de la Casiel SERAFIM BADILA
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
UN (TRAM)VAI NUMIT DORINTA | Ioan_Ciobota | Generalitati | 5 | 05.02.2011 11:32:58 |
As dori si eu niste sfaturi va rog ... | gringo | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.01.2011 10:36:13 |
As dori sa vad un demon | luceafaruldincer | Mari Duhovnici si predicile lor | 31 | 14.12.2009 22:14:16 |
as dori si eu Prohodul Domnului | simulescumadalin | Calugarul | 1 | 03.04.2008 11:39:17 |
as dori si eu Prohodul Domnului | simulescumadalin | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 07.03.2008 19:30:03 |
|