![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
No gata!
Toti studentii/elevii pe pozitii.E timpul dezvaluirilor. Care ce a mai patit pe la examene:)). |
|
||||
|
||||
![]()
Mi-aduc aminte de bac... Doamne,nu am invatat absolut nimic
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu vreau:))...
Dumnezeu cu mila! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in generala profa de religie ne-a dictat o rugaciune pentru examene si o citesc inainte de examen mereu, sorumea a intrat la cu plata, si noua ne era cam greu sa platim, faceam imprumuturi, i-am dat rugaciunea si acitit-o in fiecare zi. absolut in fiecare zi. si anu asta e la fara taxa, a noua din 10. :) aa... si ea nu copiaza niciodata. |
|
|||
|
|||
![]()
se zice ca ala nu e scolar care nu a avut toate notele... eu le-am avut pe toate de la 1 la 10....
|
|
|||
|
|||
![]()
Cinstita fata.
Uite cum rasplateste Dumnezeu stradania!Frumoasa poveste!:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
vrei sa zic de bac? am dat ca varza la fizica, m-am incapatanat toata sa dau fizica, si habar n-aveam fizica, la examen incepusem sa ma panichez toata, mai aveam putin si imi venea rau, nu stiam nimic. la rezultate nici numele nu mi l-am vazut (eram ultima) primu lucru pe care mi-a cazut ochii a fost nota 5 fix la fizica. in clipa aia cred ca eram cea mai fericita de pe pamant!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
*sunteti Inseamna ca elev veritabil ati fost! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce sincera-i Melissa! Cred ca se mai trec si examene pe ochi frumosi... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
"foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 13:53:45 |
ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 20:42:22 |
|