Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2011, 23:43:45
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

@caty_deea probabil daca alegeam si eu geografia luam tot 10,mi-a placut cel mai mult materia asta! Am avut numai 10,si la capacitate am luat 10 fara sa copiez absolut deloc,si i-am mai facut si lucrarea unui tigan de a luat si ala 8,7 parca. Doar in clasa a 11-a si a 12-a nu am mai avut media 10,mi s-a schimbat profesoara si nu prea ma suporta (ce-i drept nici eu n-o prea aveam la inima,nu se prea pricepea si o contraziceam). I-am zis in fata ca nu stie ea mai multa geografie ca mine,mi-a pus 4 si m-a dat afara din clasa. Abia intr-a 12-a s-au schimbat lucrurile,a vazut femeia ca stiu si mi-a dat media 9. Sa fie sanatoasa!
Oricum sunt multumit de mine. Mai putin cu media la purtare,intr-a 12-a am avut 7 si 8 pe primul semestru,media 7,50. Am primit si preavize de exmatriculare (nu prea frecventam orele ),dar s-a terminat cu bine si aceasta etapa a vietii.

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
P.S.=ultima data cand am copiat a fost in liceu;in rest chiar daca am pierdut un examen,sau doua-nu am mai copiat la facultate,am vrut sa vad care-mi sunt limitele sau posibilitatile!
Da,de parca ar scrie pe diploma ca ai copiat sau nu. Sa te vad in situatia in care pierzi un job sau inscrierea la o facultate pe motiv ca altu are media mai mare ca a ta,pt ca a copiat,si tu ai fost corecta. Sa vezi cata "multumire" vei simti atunci...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Foarte important si foarte grav ... mc2009 Homosexualitatea 28 01.06.2011 19:28:25
"foarte ciudat" annajanette Generalitati 369 16.05.2010 13:53:45
ciudat alex00 Despre Biserica Ortodoxa in general 2 01.02.2010 20:42:22