@caty_deea probabil daca alegeam si eu geografia luam tot 10,mi-a placut cel mai mult materia asta! Am avut numai 10,si la capacitate am luat 10 fara sa copiez absolut deloc,si i-am mai facut si lucrarea unui tigan de a luat si ala 8,7 parca. Doar in clasa a 11-a si a 12-a nu am mai avut media 10,mi s-a schimbat profesoara si nu prea ma suporta (ce-i drept nici eu n-o prea aveam la inima,nu se prea pricepea si o contraziceam). I-am zis in fata ca nu stie ea mai multa geografie ca mine,mi-a pus 4 si m-a dat afara din clasa. Abia intr-a 12-a s-au schimbat lucrurile,a vazut femeia ca stiu si mi-a dat media 9. Sa fie sanatoasa!
Oricum sunt multumit de mine. Mai putin cu media la purtare,intr-a 12-a am avut 7 si 8 pe primul semestru,media 7,50. Am primit si preavize de exmatriculare (nu prea frecventam orele

),dar s-a terminat cu bine si aceasta etapa a vietii.
Citat:
În prealabil postat de Yasmina
P.S.=ultima data cand am copiat a fost in liceu;in rest chiar daca am pierdut un examen,sau doua-nu am mai copiat la facultate,am vrut sa vad care-mi sunt limitele sau posibilitatile!
|
Da,de parca ar scrie pe diploma ca ai copiat sau nu. Sa te vad in situatia in care pierzi un job sau inscrierea la o facultate pe motiv ca altu are media mai mare ca a ta,pt ca a copiat,si tu ai fost corecta. Sa vezi cata "multumire" vei simti atunci...