![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
cat despre mine, da, sunt cam lenesa, ca de exemplu acum, in loc sa invat stau paici, dar sunt si la facultate de inginerie, si sincer e preaa greu pentru mine, nu ma pricep, e muuult de invatat, e facultate pentru oameni destepti, nu ca mine. cat despre note, sa stii ca eu ma bucur cand iau 5, 6 cand de fapt ma astept sa pic, nu copiez deloc , scriu doar ce imi aduc aminte, si rugaciunea e pentru luminarea mintii, nu ca sa iau note mari degeaba. cred ca intelegi gresit, penru mine sunt minuni cand ma chinui 2 zile sa invat numai vorbarie fara sa inteleg nimic,(ca asa e la noi, ar trebuii sa fie practica, dar nu e) la examen uit tot, scriu ce pot, sunt sigura ca pic, dar iau 6. Am si eu in an multe fete care chiar invata, si sunt cu adevarat destepte, si iau numai 10, dar eu nici nu ma apropii de ele la medii. chiar m-a deranjat ce ai spus, parca ai manjit cu namol peste micile mele minuni... Last edited by Ana.Maria.; 05.02.2011 at 12:05:44. |
|
|
|||
|
|||
|
In principiu nu ar trb sa dam pe fata toate gandurile noastre, mai ales pe cele bune ca sa nu le afle vrajmasul si sa ne impiedice de la ele decat daca este necesar.
Sunt multe moduri in care Dumnezeu ne vorbeste, numai sa-L ascultam.
|
||||
|
||||
|
Ce materii aveți acolo la inginerie ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Păi de îndată ce te-am întrebat, înseamnă că sunt curios.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|
|||
|
|||
|
deci pe fiecare semestru fac alte materii, am mai avut si materii de cate 2 semestre, cele mai grele suna asa: "tehnologia fabricarii produselor, ingineria si managementul productiei, termotehnica si echipamente termice, tolerante si control dimensional, fabricatie asistata de calculator(si nu am facut nici 5 min pe calculator), electronica, managementul calitatii, dispozitive tehnologice(!!!), organe de masini, logistica industriala, cercetare operationala(asta mi-a placut,era usoara), matematici speciale, mecanica fluidelor echipamente hidraulice si pneumatice, management strategic", etc, nu mai continui.
Acu ca am vb atat de facultatea mea, trebuie sa spuneti si voi de ale voastre. Last edited by Ana.Maria.; 05.02.2011 at 15:39:57. |
|
|
||||
|
||||
|
Si eu pot spune ca a facut Dumnezeu minuni cu mine in ceea ce priveste examenele. La Capacitate, desi nu am invatat absolut NIMIC, am reusit sa iau Cu 6, 30 dar am fost multumit (la vremea aia nu ma interesa deloc scoala si Doamne - Doamne prea putin).
La Bac, am invatat, dar nu foarte mult. La matematica, eram tufa de Venetia. Dar am reusit sa copiez de la o colega si sa iau 5.
"Înfrânt nu ești atunci când sangeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri, sunt renunțările la vis." Radu Gyr - "Îndemn la luptă" "Cel mai bine este să curmi mânia cu un zâmbet." Sfântul Efrem Sirul Last edited by georgel23c; 05.02.2011 at 13:20:50. |
|
|
||||
|
||||
|
Ana Maria ce fel de inginerie studiezi?
"Înfrânt nu ești atunci când sangeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri, sunt renunțările la vis." Radu Gyr - "Îndemn la luptă" "Cel mai bine este să curmi mânia cu un zâmbet." Sfântul Efrem Sirul |
|
|
|||
|
|||
|
inginerie ecoomica industriala
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 20:28:25 |
| "foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 14:53:45 |
| ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 21:42:22 |
|
|