![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Contest comunismul, fiind o ingradire a credintei, o pata neagra din acest punct de vedere.
Contest democratia, care nu a produs decat o societate depravata, care si-a ingradit singura credinta. Pe motiv de libertate si democratie, se accepta si se promoveaza prostitutia directa si mascata, homosexualitatea si lipsa de bun simt.
|
|||
|
|||
![]()
Contestam, contestam....dar nimic noi nu schimbam....Oops incep sa scriu in versuri....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar astefel de cazuri nu se faceau publice. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa fac ce? Pentru ce si contra cui?
|
|||
|
|||
![]()
Nu vb de tine ca persoana.....ci de NOI, noi toti....Latram, muscam, expunem teorii, dar...practic poate face cineva ceva? Cand vor trece toti astia din vechea generatie, dornici sa tot roada oase.....poate va fi o schimbare....Important este insa, oare cat timp mai avem?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Vechea generatie"? Uita-te la "noua generatie", ce idei si obiective promoveaza si dupa sa ne uitam la paiul din ochiul celor "vechi"...
|
|||
|
|||
![]()
Mda.....cam trist dar extrem de adevarat deocamdata, trebuie sa recunosc!
|
|
||||
|
||||
![]()
EEEE,DA!MAI SUNT OAMENI CARE VORBESC DIN REALITATE SI NU DIN CARTI SI FILME.....ESTE USOR SA CITEZI DIN NU STIU CE TITLURI.....bravo dianagroza.....foarte frumos spus....dar cine sa vada?
dragul meu,calatori in ploaie,tatal meu este mdic chiar din timpul lui ceusescu dar,atatea crime cate se fac acum...nici macar nu se compara cu ce era in timpul lui ceausescu,da?si aici ma refer la avorturi)si tu vi si-mi spui mie pe acest forum despre Dumnezeucand tu sari in sus de bucurie ca sunt la cherem prezervative....?din filozofia care o citesti ai luat ideile astea?si nu mai pange femeile care isi faceau singure avortul.......placerea costa. |
|
|||
|
|||
![]()
...placerea costa? woow stimabile...dar oare si-a provocat=o snigura?....
ps. "Dumnezeu se ascunde in....amanunte".... |
|
|||
|
|||
![]()
ps. si sa stii Iulyaane..ca nu e usor sa citezi din carti...stii de ce? pt trebuia sa le fi citit inainte.....deh...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 11:35:56 |
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos | Marius22 | Generalitati | 16 | 22.02.2014 16:03:38 |
L-au deshumat pe Ceausescu | sergiu | Generalitati | 37 | 27.07.2010 20:01:13 |
15 IANUARIE.Se naste o stea | iulyaan | Generalitati | 50 | 15.01.2009 09:08:54 |
|