Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Ați dori o asemenea schimbare?
Da 43 75,44%
Nu 8 14,04%
Nu-mi pasă / Indiferent / Indecis 6 10,53%
Votători: 57. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2011, 14:45:27
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Dragul meu mult , mult prea infocat, de-o vehementa dovedind clar neiubirea....Crestini sunt si catolicii de ex, nu? Iar daca NUMAI ortodoxia e ok, arata-mi tu UNDE in Cartea Sfanta sta scris asa ceva? In plus.....Iisus Hristos...era si ramane evreu...si zau, nu s-a declarat ortodox...Fii rezonabil si nu deveni fanatic , pt nu are sens..Iar daca nu, stiii eu nu vin sa-ti zic nimica , dar vei intra prin vreme intr-un "colaps" real....Doamne ajuta!

ps. nu ma joc...dar nici nu-mi var capul in nisip precum strutul, de teama unei certe realitati....
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 14:54:14
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Dragul meu mult , mult prea infocat, de-o vehementa dovedind clar neiubirea....Crestini sunt si catolicii de ex, nu? Iar daca NUMAI ortodoxia e ok, arata-mi tu UNDE in Cartea Sfanta sta scris asa ceva? In plus.....Iisus Hristos...era si ramane evreu...si zau, nu s-a declarat ortodox...Fii rezonabil si nu deveni fanatic , pt nu are sens..Iar daca nu, stiii eu nu vin sa-ti zic nimica , dar vei intra prin vreme intr-un "colaps" real....Doamne ajuta!

ps. nu ma joc...dar nici nu-mi var capul in nisip precum strutul, de teama unei certe realitati....
Daca Iisus a fost unul fiul lui Dumnzeu zicea un parinte la predica ca Iisus nu are nationalitate tu cum zici ca a fost si este evreu? of topic
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 14:58:57
Banned

Lightbulb

Din Scriptura ce rezulta? S-a intrupat din cine? Si unde? Si.....pentru cine?...Doamne iarta-ne pe toti !
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 18:50:38
Banned

Wink prea mult patos naste minciunele

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Daca Iisus a fost unul fiul lui Dumnzeu zicea un parinte la predica ca Iisus nu are nationalitate tu cum zici ca a fost si este evreu? of topic
Dar nu o spun eu....ci sta scris in Scriptura....chiar daca nu va convine....asa rezulta CLAR...
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 14:55:14
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
Iar daca NUMAI ortodoxia e ok, arata-mi tu UNDE in Cartea Sfanta sta scris asa ceva?
Adică mergi după principiul „Sola Scriptura”, nu-i așa ??
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România!

Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 15:02:20
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps3 Vezi mesajul
Adică mergi după principiul „Sola Scriptura”, nu-i așa ??
Tu ai foarte bune intenții, însă fi mai blând și mai înțelegător, că devi fanatic.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 15:38:05
Banned

Smile

Da, Camy...ma salvezi ca de obicei! Iti multumesc !
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 15:56:04
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:

Vorbesti in necunostinta de cauza. Ma irita pe creier fraza "unde scrie in Cartea Sfanta". Alta replica nu aveti, una constructiva eventual?
De ce a fost Iisus evreu?
Pentru cine a venit? Si de ce?
Aaa... si ca sa te lamuresc...primul ortodox a fost Iisus Hristos! Acu vezi ce intelegi prin ortodox ca te cam arunci cu capul inainte.
Vechi 06.02.2011, 16:46:18
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Cum n-a fost Iisus evreu?? Pai nu s-a nascut in trup din mama evreica? Nu a fost circumcis in a opta zi? Nu a fost inchinat la Templu? Nu s-au dat 2 turturele jertfa pentru El? Nu mergea la sinagoga? Nu mergea in pelerinaj anual la Ierusalim? Nu tinea sabatul? Nu tinea sarbatorile evreiesti? Nu Lui I s-a scris pe cruce: Rex Iudeorum? Nu este El Fiul Dumnezeului revelat lui Moise si celorlalti profeti -- evrei?

Sigur ca a fost evreu dupa trup si Lege, dar a venit pentru fiecare fiinta umana indiferent de timp, secol sau loc. In Hristos numai este nice evreu, nici grec...asta nu inseamna ca Hristos nu a fost evreu, nici nu inseamna ca El mai este evreu. El este Dumnezeu, Dumnezeu este Dumnezeu, nu ortodox sau iudeu, sau eu stiu ce.
Vechi 06.02.2011, 17:12:19
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Cum n-a fost Iisus evreu?? Pai nu s-a nascut in trup din mama evreica? Nu a fost circumcis in a opta zi? Nu a fost inchinat la Templu? Nu s-au dat 2 turturele jertfa pentru El? Nu mergea la sinagoga? Nu mergea in pelerinaj anual la Ierusalim? Nu tinea sabatul? Nu tinea sarbatorile evreiesti? Nu Lui I s-a scris pe cruce: Rex Iudeorum? Nu este El Fiul Dumnezeului revelat lui Moise si celorlalti profeti -- evrei?

Sigur ca a fost evreu dupa trup si Lege, dar a venit pentru fiecare fiinta umana indiferent de timp, secol sau loc. In Hristos numai este nice evreu, nici grec...asta nu inseamna ca Hristos nu a fost evreu, nici nu inseamna ca El mai este evreu. El este Dumnezeu, Dumnezeu este Dumnezeu, nu ortodox sau iudeu, sau eu stiu ce.
Normal ca a fost evreu. A contestat cineva? Eu in nici intr-un caz.
Asteptam raspuns de la calatorul nostru din alte motive. In continuare astept raspunsul lui.
Ortodox are si alt sens, nu doar de confesiune...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca sunt fosti fumatori pe forum... cred_cu_adevarat Generalitati 36 25.04.2012 16:35:00
Forum Crestin Ortodox! Pr. Gheorghe Generalitati 4 19.09.2011 13:16:37
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11