![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Ați dori o asemenea schimbare? | |||
| Da |
|
43 | 75,44% |
| Nu |
|
8 | 14,04% |
| Nu-mi pasă / Indiferent / Indecis |
|
6 | 10,53% |
| Votători: 57. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragul meu mult , mult prea infocat, de-o vehementa dovedind clar neiubirea....Crestini sunt si catolicii de ex, nu? Iar daca NUMAI ortodoxia e ok, arata-mi tu UNDE in Cartea Sfanta sta scris asa ceva? In plus.....Iisus Hristos...era si ramane evreu...si zau, nu s-a declarat ortodox...Fii rezonabil si nu deveni fanatic , pt nu are sens..Iar daca nu, stiii eu nu vin sa-ti zic nimica , dar vei intra prin vreme intr-un "colaps" real....Doamne ajuta!
ps. nu ma joc...dar nici nu-mi var capul in nisip precum strutul, de teama unei certe realitati.... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Din Scriptura ce rezulta? S-a intrupat din cine? Si unde? Si.....pentru cine?...Doamne iarta-ne pe toti !
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar nu o spun eu....ci sta scris in Scriptura....chiar daca nu va convine....asa rezulta CLAR...
|
|
|
||||
|
||||
|
Adică mergi după principiul „Sola Scriptura”, nu-i așa ??
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|
|||
|
|||
|
Tu ai foarte bune intenții, însă fi mai blând și mai înțelegător, că devi fanatic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, Camy...ma salvezi ca de obicei! Iti multumesc !
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
De ce a fost Iisus evreu? Pentru cine a venit? Si de ce? Aaa... si ca sa te lamuresc...primul ortodox a fost Iisus Hristos! Acu vezi ce intelegi prin ortodox ca te cam arunci cu capul inainte.
|
||||
|
||||
|
Cum n-a fost Iisus evreu?? Pai nu s-a nascut in trup din mama evreica? Nu a fost circumcis in a opta zi? Nu a fost inchinat la Templu? Nu s-au dat 2 turturele jertfa pentru El? Nu mergea la sinagoga? Nu mergea in pelerinaj anual la Ierusalim? Nu tinea sabatul? Nu tinea sarbatorile evreiesti? Nu Lui I s-a scris pe cruce: Rex Iudeorum? Nu este El Fiul Dumnezeului revelat lui Moise si celorlalti profeti -- evrei?
Sigur ca a fost evreu dupa trup si Lege, dar a venit pentru fiecare fiinta umana indiferent de timp, secol sau loc. In Hristos numai este nice evreu, nici grec...asta nu inseamna ca Hristos nu a fost evreu, nici nu inseamna ca El mai este evreu. El este Dumnezeu, Dumnezeu este Dumnezeu, nu ortodox sau iudeu, sau eu stiu ce.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asteptam raspuns de la calatorul nostru din alte motive. In continuare astept raspunsul lui. Ortodox are si alt sens, nu doar de confesiune...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca sunt fosti fumatori pe forum... | cred_cu_adevarat | Generalitati | 36 | 25.04.2012 16:35:00 |
| Forum Crestin Ortodox! | Pr. Gheorghe | Generalitati | 4 | 19.09.2011 13:16:37 |
| Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
|
|