![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cate sute de dolari costa acest software ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vad formularea "toti apostolii". Dar asa e cand vrei sa gasesti nod in papura... Cautati motiv unde nu este... Deci sa facem o deosebire intre sfintii din Vechiul Testament si cei din Noul Testament. Crestinismul se bazeaza pe cel din urma, completat de Sfanta Traditie. Totusi nu am cunostinte de o astfel de icoana, probabil exista, nu pot vorbi in necunostinta de cauza. Cunosc doar diferite imagini, sub forma unor picturi, care prezinta de exemplu sacrificarea lui Isaac. Cu toate astea, exista la noi crestinii ortodocsi in ziua Cincizecimii obieceiul de a impodobi biserica cu ramuri ce reprezinta Stejarul Mamvri si asezata in mijloc icoana cu Sfanta Treime, in fata careia are loc o cinstire, precum a facut Avraam. Il cinstim pe Avraam in sensul ca "urmasul sau" este Iisus. Deci prin faptul ca suntem ai lui Hristos suntem si urmasii lui Avraam, mostenitori dupa fagaduinta (Galateni 3: 29).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre cei carora le e greata sa sarute icoanele din cauza babelor, sau mai rau! sa se impartaseasca de frica sa nu ia herpes si mai stiu eu ce...le amintesc ca Iisus si apostolii au baut din acelasi pahar. Frica asta mascheaza de fapt aroganta si fariseism. Acest ortodox de care vorbiti nu merge la biserica din cauza ca nu e atent la Sfanta Liturghie si prin urmare nu pricepe nimic din frumusetea slujbei. Pacat de el, ce sa spun? Eventual explicati-i pas cu pas semnificatie ritualurilor ortodoxe ca sa inteleaga. |
|
|||
|
|||
![]()
După cum bate vântul: Porunca se referă când doar la evrei, când doar la păgâni.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare ca oamenii si-au facut un chip cioplit cand Moise se afla inca pe munte; si-au facut un vitel de aur; asta e un chip cioplit din cauza ca reprezinta o zeitate pagana. Asta am vrut sa spun cand am spus ca se refera la pagani. Se pare ca am o exprimare defectuoasa :D. |
|
||||
|
||||
![]()
Cand am nevoie folosesc Bible Gateway, are doua versiuni in limba romana - nu pot sa bag mana in foc pentru ele, insa pentru cautari sumare si rapide e de folos.
|
|||
|
|||
![]()
sincer..parerea mea e ca sunteti doar fatarnici cu totii de aici:)
sau daca nu cu totii,o mare parte din voi sunteti fatarnici:) va folositi de faptul ca internetul are multe fete si va dati ceea ce nu sunteti.. cum poate un om care iubeste pe Dumnezeu sa vorbeasca cu atata ura despre cei de alt cult? nu sunt si ei oameni? daca e cineva sa comenteze acestor lucruri ce leam zis,nu are decat sami dea comentariu pe pagina mea sau sa bage idu jadewinx_the_best la revedere ... si lasati fatarnicia oameni buni! nu mai purtati atata ura pe cei de alt cult..sunt oameni ca voi..cred si ei in Dumnezeu,ca si noi.. |
|
||||
|
||||
![]()
Bine ca mai sunt si carturari, nu numai fatarnici!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Cruce | DanielaTM | Rugaciuni | 5 | 14.04.2016 11:19:05 |
Cuvântul întrupat (sau despre Sfintele icoane) | DanielDG | Dogmatica | 0 | 18.12.2012 20:59:27 |
Sfanta Cruce | NiCcoleta | Intamplari adevarate | 15 | 09.11.2009 20:37:18 |
Sfanta Cruce | Zomby | Intamplari adevarate | 0 | 10.09.2008 14:13:52 |
Sfanta Cruce | Mario_25i | Intamplari adevarate | 6 | 08.12.2007 11:39:26 |
|