![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma certi? :) Nu era vorba ca de la fosforul alb se aprind lumanarile?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
dar unde cunt minutele ale? cu sa fara fosfor. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu am zis de minute. Din cate stiu lumina nu arde doar cateva minute. Pana o ia patriarhul si ajunge la oameni nu ai cum sa stai cateva minute cu ea. dar poti incerca, anul asta o sa mergi la Ierusalim si vezi cat poti sta cu mana.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Atunci de ce ma punea Melissa sa stau cateva minute cu mana in flacara lumanarii? Last edited by Dumitru73; 07.02.2011 at 12:22:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu, intreab-o pe Melissa ce are cu tine. :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai vroiam sa ard un ateu la propriu... Deci te-am pus sa stai cu mana cateva minute in flacara lumanarii, CA SA VEZI CA NU POTI STA, PENTRU CA TE ARDE!Iar daca mergi la Mormantul Sfant de Paste, ai sa vezi CA POTI STA cateva minute, CA NU TE ARDE!Si daca ai sa ajungi acolo, si ai sa SIMTI LUMINA, sunt convinsa 100 % ca te vei intoarce mai ortodox ca noi de acolo. |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt dezmagit pe asa zisii crestini ortodoxi care au nevoie de asa zise minuni ca sa creada in Dumnezeul necreata. Ati uitat ce spune apostolul fratilor crestini? Spune : "5. Iar Cel ce ne-a făcut spre aceasta este Dumnezeu, Care ne-a dat nouă arvuna Duhului. " si mai spune :"7. Căci umblăm prin credință, nu prin vedere, " Deci are credinta cine primeste arvuna Duhului. Ati inteles, nu cine cauta prin vedere minuni pentru ochii orbilor... Asta este CREDINTA ORTODOXA , trairea profunda in Duhul Sfant, avand ARVUNA DUHULUI... de ce cautati asa zise minuni in lumea materiala , in loc sa va preocupati de trairea profunda interioara, caci asa vine imparatia cerurilor, IN CHIP NEVAZUT... off mult mai rataciti.
Fratele Dumitru are dreptate caci el cauta Adevarul, nu inchinarea cea stramba de la om care este fariseu, asa si voi ridicati-va credinta deasupra acestei lumi materiale, si nu mai rataciti prin vedere ci mergeti prin credinta si arvuna Duhului Sfant caci asta este adevarata cale ORTODOXA... Uitati-va la Moise si rugul aprins, si o sa intelegeti diferenta, ca rugul care ardea, nu era mistuit si a ramas pururi verde, iar acel foc era un foc spiritul nu material, si nu confundati spiritul cu materia, caci focul lui Dumnezeu care arde nu are nevoie de lumanari si candele materiale ci are nevoie de duhul vostru ca sa fie candela plina cu ulei iar El sa vina si sa arda in voi, spiritual vorbind. Off mult mai rataciti... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 13:22:21 |
| minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 10:25:11 |
| O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 12:23:12 |
| Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 13:25:12 |
| Minune | EDI | Intamplari adevarate | 28 | 12.01.2009 13:14:18 |
|
|