![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-am declarat de la inceput starea de necredinta si nu spun ca detin adevarul suprem. Dar se pare ca tu esti sigura ca il detii si te iriti cand cineva nu iti da dreptate. Eu nu imi bat joc de nimeni si nici de credinta cuiva. Eu imi exprim doar parerile. Daca tu consideri ca mi-am batut de tine si de credinta ta, pentru ca nu am fost de acord cu tine, este treaba ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
hai ca te stiu de mult, pe forum, nu zi tu ca nu-ti bati joc, dar pentru tine ce inseamna ca spui mereu ca aia nu e sfanta, aia, nu e, ca toate sunt povesti? ca intreaga noastra credinta e o poveste mare? daca ai fi citit regulamentul, ai fi vazut ca pe acest forum public crestin ortodox, este o regula: "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa. " deci practic, tu nu prea respecti regulamentul. Last edited by Ana.Maria.; 07.02.2011 at 15:29:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumitru, te-am citat de două ori și nu mi-ai răspuns.
|
|
||||
|
||||
![]()
La ce sa-ti raspund?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici nu iti inchipui cata usurare mi-ai aduce. |
|
|||
|
|||
![]()
nu trebuie sa imi inchipui, ca stiu exact cum e. si e bine. nu iti inchipui tu cata liniste se face.
|
|
|||
|
|||
![]()
De 2 ori te-am citat pe pagina trecută, odată cu aghiazma, odată cu Sf. Lumină, la aia cu Lumina poți să nu-mi răspunzi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este mult mai importanta linistea mea, pentru mine bineinteles. Daca e asa de bine, de ce nu o faci? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe mine ma intereseaza doar acea proprietate care spune ca agheasma nu se strica. Nu am nici filtru si nu am pus nici busuioc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
stai oleaca... Last edited by Ana.Maria.; 07.02.2011 at 16:27:17. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
Minune | EDI | Intamplari adevarate | 28 | 12.01.2009 12:14:18 |
|