Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2011, 16:52:08
padrevicentiu
Guest

Implicit

Zis-a Daniel777 cel smerit,frate e greu sa spui Dumnezeu sa il ierte si gata?
Vechi 07.02.2011, 17:47:09
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
....frate e greu sa spui Dumnezeu sa il ierte si gata?
Da, probabil ca Dumnezeu sa-l ierte trebuie sa zicem, si sa ne rugam pentru el. Dar lumea pe buna dreptate a adaugat si frazele care il arata ca exemplu nu tocmai pozitiv. Nu vreau sa amplific sau sa creez dispute, dar sper ca acum si Daniel777 intelege macar putin atitudinea unora la adresa lui Klaus Kenneth.
Vechi 07.02.2011, 18:14:26
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Si Johnny Cash era "pocait", asta nu-i stirbeste cu nimic din mostenirea artistica. Judecati artistii dupa talent.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 08.02.2011, 08:44:56
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Si Johnny Cash era "pocait", asta nu-i stirbeste cu nimic din mostenirea artistica. Judecati artistii dupa talent.
Corect ce-ai scris! La fel si Freddy Mercury era un geniu al rock-ului chiar daca era gay.
Dovada ca dupa moartea sa trupa Queen s-a desfiintat. Daca crezi in Dumnezeu cu tarie si esti ortodox nu cred ca asta inseamna ca esti si un foarte bun profesionist la locul tau de munca. Unii cred ca daca sunt credinciosi sunt un fel de zei si reusesc in toate si sunt buni in toate domeniile si ii desconsidera pe ceilalti....pana cand dau cu capul de zid si abia atunci se trezesc si zic au!! asta m-a durut tare!!! Pai, hai, acum sa-ti vad credinta si taria cand te doare nu cand dam sfaturi la unul si la altul. Vedem paiul din ochiul celulilalt si nu vedem barna din ochiul nostru.
Vechi 08.02.2011, 09:12:45
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Autoritatile spaniole sugereaza ca artistul a facut STOP CARDIAC....in somn...Deci...nu cum ai afirmat tu Daniel777....A murit precum ziceai , Nichita Stanescu...dar indiferent de modul in care s-a stins , si el ramane un talent genial.....
Dumnezeu sa ierte pe toti cei plecati si pe cei care-i judeca inca !
Vechi 07.02.2011, 18:16:48
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Trecând pe lângă polemică, omul acesta Gary Moore, indiferent cine era (n-am auzit niciodată de el), a murit. Noi ca și creștini avem datoria să zicem un „Doamne miluiește” pentru oricine.

Așa că eu nu pot să spun nimic altceva decât Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Dar să nu uităm de „Facă-se voia Ta” mai întâi de toate.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România!

Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html
Vechi 07.02.2011, 19:51:51
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Dumnezeu sa-l ierte,ca pentru orice om,dar muzica de calitate .....nu...,nu sunt de acord....Talent ....poate,dar cui foloseste? Noua ,nu cred,iar lui....Dumnezeu stie...
Vechi 07.02.2011, 21:43:57
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de colaps3 Vezi mesajul
Trecând pe lângă polemică, omul acesta Gary Moore, indiferent cine era (n-am auzit niciodată de el), a murit. Noi ca și creștini avem datoria să zicem un „Doamne miluiește” pentru oricine.

Așa că eu nu pot să spun nimic altceva decât Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Dar să nu uităm de „Facă-se voia Ta” mai întâi de toate.
No Colaps 3 si Horatiu Miron, bravo voua! Acum ati fost ok !
Vechi 07.02.2011, 22:36:00
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Lightbulb Dumnezeu sa-l ierte!

Domnul sa-l judece cu Mare Mila Sa!

http://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw
Vechi 07.02.2011, 23:21:18
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Legendarul chitarist rock, Gary Moore a murit, duminicã, la vârsta de 58 de ani. Artistul s-a stins în somn, în hotelul Kempinski din Estepona, Spania.

Angajații hotelului au declarat pentru Daily Mail că artistul de 58 de ani se cazase recent la hotelul de lux unde venise însoțit de o femeie.

Personaj discret și modest, Gary Moore a petrecut mult timp plimbându-se singur pe plajă și căuta mesele cele mai intime atunci când lua masa.

Duminică seara a coborât ca de obicei în restaurantul hotelului și a comandat un hamburger și o șampanie.

Nu a vrut ceva deosebit pentru că nu se simțea foarte bine. Prietenii îl știau pe Gary Moore, de 58 de ani, un tip cu o constituție robustă care nu se plângea cu una cu două de sănătate.

"Era sănătos tun. Era ca o piatră. Nu îmi vine să cred ce i s-a întâmplat", a fost și reacția de ieri a prietenului lui Moore, chitaristul din trupa Thin Lizzy, Eric Bell.

După ce a consumat sticla de șampanie s-a retras în camera sa. Aici a mai băut câteva pahare de whiskey.

A adormit și s-a înecat în propria vomă. Gary Moore s-a stins în somn, în brațele unei femei frumoase.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca maria32 Stiri, actualitati, anunturi 24 31.05.2010 14:08:00