![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Numeroși frați ca să te ia la bătaie sau ce anume?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|||
|
|||
![]()
Danut....sa ma ierti NU au cum fi aceiasi evrei....si in plus nu ii poti numi antihristi...Antihrist e unul si poate a si venit.....sau vine...Si culmea stii care este? Ca pana si dintre cei pe care in buna ta iubire crestina ii hulesti, se vor mantui....Isi vor primi pedeapsa cei care trebuie , dar Dumnezeu ii iubeste si pe ei....nicaieri in scripturi nu scrie ca nu se vor mantui si dintre ei...Si in fond, si ei au participat la dezvoltarea lumii...Dar e o arta sa recunosti meritele celor pe care ii numesti impropriu.....dusmani....Urasti pe cineva pe motive religioase....in sec XXI....Sa te si sa ne ierte Dumnezeu....Mai bine ai zice sa-i ierte Domnul si sa-ti vezi de drumul tau...Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Țineți minte însă că: Nu toți evreii sunt iudei. Și nu toți iudeii sunt jidani. Eu n-am nimic cu colegul de muncă evreu sau cu vânzătorul de pâine evreu sau altcineva, el săracul nu știe care-i adevărul. El a rămas la Tora, la Vechiul Testament, el doar asta urmează. Dar cu jidanul ce urmează cartea blestemată diavolească a Talmudului, care hulește în cel mai drăcesc mod pe Mântuitorul nostru Hristos (de dragul neîntinării cugetelor oamenilor, nu voi reproduce nici un citat!); cu acela am ceva, căci este vrăjmașul și dușmanul meu și al lui Hristos și oricine face pact cu un asemenea om este trădător de credință și lepădat!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|||
|
|||
![]()
Cuvantul evreu provine din ebraicul eber (ever), un stramos al lui avraam-avraham in ebraica), iar actualmente se socoteste evreu dupa legile halahice, orice persoana nascuta dintr-o mama evreica sau orice persoana convertita la iudaism, dupa legile specificate in Halaha...Israeliti = fiii lui Israel...Varianta de iudeu....este folosita mai mult in plan liturgic precum si in textele despre evreii antici....
Cat despre.....jidani..."Variantele din urmă „jidov”, și mai ales „jidan” au ajuns să fie preferate în trecut de literatura de propagandă antisemită în limba română".... Deci......Numai bine...In rest este alunecare.... |
|
|||
|
|||
![]()
Daaa!!! Si tipa nu avea inima rea! Pe 6 Decembrie (acum cati-va ani) mi-a dat si o ciocolata! Dar numai ca judeca fara voia ei impartial. I-am zis: crezi ca sora ta a facut lucrul acesta? Nu, mi-a raspuns! Peste o luna cand a venit din concediu a recunoscut ca sora ei facuse acel lucru dar din anumite motive. Bineanteles ca prima data cand am intrebat-o a negat ca sora ei ar fi putut sa faca acel lucru cu vehementa spunand ca o cunoaste mult prea bine ....Bla bla bla! Dar amagirea este o arta! Si noi deobicei oamenii ne amagim cum vrem noi. De aceea spune Serafim Rose ca Iisus este un Iisus personal pentru protestanti! Nu cum trebuie sa fie Dumnezeu Iisus si cum il vor ei! Cand sora ei a confirmat ce am spus eu a facut ca acel protestant : Cand Dumnezeu te pune sa-i calci poruncile nu mai e pacat!
Last edited by bairstow; 08.02.2011 at 20:42:59. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cu si despre Parintele Teofil : "Intalniri cu oameni iubitori de Dumnezeu" | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 72 | 09.04.2019 01:15:22 |
Protestantii sau ''pocaitii'' | Templier Knight | Secte si culte | 21 | 01.02.2015 21:20:51 |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
Conferinte ortodoxe / intalniri cu oameni de cultura | Florin-Ionut | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 11.10.2008 18:07:05 |
Patriarhul Daniel si protestantii | olivian | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 268 | 09.04.2008 11:49:20 |
|