![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu, prin Fiul Sau, a facut totul ca noi sa avem siguranta mantuirii. Mai ramane mica noastra parte: credinta adevarata.
Citat:
De asemenea, apare si expresia "a saptea". Avand in vedere acestea, putem trage cocluzia care este ziua de odihna sfintita si binecuvantata de Dumnezeu. Citat:
Citat:
Unele traduceri ortodoxe spun asa: "Iata dara au ramas serbarea sambetei narodului lui Dumnezeu." - Biblia de la Bucuresti, 1688. "Deci dar ramane inca repaus de sambeta pentru poporul lui Dumnezeu." - Biblia Nitzulescu, 1905. Argumentati cele afirmate. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi cum din start gresesti? Pai ce neoprotestantii tin sabatul sau doar unii foarte putini? In evrei 4 cred ca traducerea corecta ar fi : 9. Drept aceea, s-a lasat alta sarbatoare de odihna poporului lui Dumnezeu.
Pai daca ar fi aceasi zi de odihna inseamna ca evreii nu pot intra in odihna lui Dumnezeu! Adica nu pot devenii crestini! Crocomau : Mai ramane mica noastra parte: credinta adevarata. Mica mica dar greu de gasit Dupa 1800 si ceva de ani! Crocomau tu esti un nume nou si un user vechi? P.S Imi plac teorile fictive! Poporul valdenz alungat de inchizitia catolica face ocolul pamantului prin stramtoarea Beering ajunge in America dupa care se intoarce in Europa si in loc de sambata respecta ziua de Vineri! Ha ha ha. Astia nu inteleg ca legea se refera si la a nu muncii mai mult de 6 zile si ca nu e o zi batuta in cuie! |
|
|||
|
|||
![]() Pai mai omule tu argumentezi fara sa vrei ca neoprotestantii nu respecta scriptura! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-mi face placere sa-i impart pe oameni in categorii (protestanti, neo-protestanti, catolici, ortodocsi, etc). Sunt oamenii care cunosc poruncile lui Dumnezeu si le respecta (din dragoste pentru Dumnezeu) si altii care nu le respecta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si acestia sunt cei care respecta sabatul? Apoi nu tu imparti oamenii ci ei se impart!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei se impart, iar Cel ce-i va judeca, cu dreptate (dupa cunostinta si inima fiecaruia) este Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Care ei? Cei care respecta sabatul? Fi mai clar te rog!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei care respecta Poruncile lui Dumnezeu (nu doar porunca a patra), asa cum le-a lasat Dumnezeu.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Astazi vei fi cu mine in rai" "Acesta este Trupul meu" "Marturisiti-va pacatele unii altora" "Daca am murit am murit pentru pacat"... Toate aceste citate, date din memorie (am sa caut exact versetele daca doriti) imi arata ca nu respectati Sfinta Scriptura. Chestiunea cu Simbata nu cred ca e atit de importanta, insa daca lucrurile scrise negru pe alb nu le respectati... |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
"Adu-ti aminte de ziua sambetei, sa o sfintesti pre ea. Sase zile sa lucrezi .... . Iara ziua a saptea, sambata Domnului Dumnezeului tau sa nu faci intransa tot lucrul tau .... Pentru ca in sase zile a facut Dumnezau ceriul si pamantul si marea si toate cate sunt in ele , si odihni in ziua a saptea. Pentru aceea blagoslovi Dumnezau ziua a saptea si o sfinti pre dansa. (Iesirea 20:8-11, Dumnezeiasca Scriptura tiparita intaia oara la 1688 in timpul lui Serban Voda Cantacuzino). Citat:
Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|