![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu atat ai ramas...cu animatia ca si copiii cei mici... Te uiti la desene animate?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O adventista si -a inmormantat de curand sotu, adevantist si el. I s-au cantat cateva cantari si cam asta a fost, din cate mi-a povestit cine a participat. Intreband-o, ulterior, fiind daca i se mai face vreo pomenire, mi-a spus ca nu e cazul, deoarece a fost un om bun si ea e sigura ca se va duce in rai. Apoi mi-a spus ca la ei nu se fac astfel de pomeniri. Concluzia o trageti singuri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer nu stiu ce apreciaza Domnul mai mult....Credinta celui plecat dintre noi , sau rugaciunile celor ramasi dupa plecarea lui...Eu cred ca singuri ne ispasim toate pacatele , eventual putem fi mai usurati de posibila pedeapsa , daca se mai roaga cate cineva pt noi...Asta inclin sa cred...Judecata este mereu in mana Lui, slavit sa ii fie numele !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu atat mai mult, cred in ajutorul rugaciunii celor care se roaga pentru noi atat cat suntem in viata, cat si dupa mutarea noastra la cele vesnice. Este imposibil de spus catre ce priveste Dumnezeu mai cu seama (credinta personala + fapte, sau rugaciunile celorlalti), dar nu este imposibil sa spunem ca ne putem mantui prin rugaciunile celorlati si mai cu seama ale sfintilor. Intr-o cantare din Sfanta Liturghie spunem "Pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, mantuieste-ne pe noi!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asteptarea revenirii Mantuitorului si invierii mortilor este un act de credinta biblica. P.S. Adventistii stiu ca rasplata (in rai sau in iad) o vom primi la revenirea Mantuitorului si invierea mortilor. "Iata, Eu vin curand si rasplata Mea este cu Mine ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui." (Apocalipsa 22:12) Last edited by crocomau; 08.02.2011 at 19:30:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat graiesc voua: Sunt unii din cei ce stau aici care nu vor gusta moartea pana ce nu vor vedea pe Fiul Omului, venind in imparatia Sa. (Mat.16:28)
Vad ca esti pe langa! |
|
|||
|
|||
![]()
Cum intelegeti dvs. aceste fagaduinte ale Mantuitorului?
Last edited by crocomau; 08.02.2011 at 22:47:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da, cred ca ai dreptate....adevarul oricum ii apartine Lui.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|