Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 20:19:54
tailgunner4A
Guest

Implicit fie si cu una pe zi

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
problema este ca cele 40 de virgine, nu vor fi virgine vesnic.
bonusul asta dureaza maxim 40 de zile, asta daca te vei multumi cu una pe zi.
Bah, tu vrei sa ma abati de la credinta mea? Vezi ca te spun lui Mohamed!

Inca o data, multumiri camy_d ca mi-ai deschis ochii in privinta logicii si am putut sa aplic in cazul pacatosului Tailgunner pariul lui Pascal adaptat. Allah sa te aibe in paza!
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 20:23:55
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tailgunner4A Vezi mesajul

Inca o data, multumiri camy_d ca mi-ai deschis ochii in privinta logicii si am putut sa aplic in cazul pacatosului Tailgunner pariul lui Pascal adaptat. Allah sa te aibe in paza!
chiar ma intrebam, ce o sa se intample cu bietele virgine, dupa ce nu o sa mai fie virgine.
o sa fie omorate cu pietre, pentru ca nu mai sunt bune pentru stapanul lor?
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 20:38:00
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
chiar ma intrebam, ce o sa se intample cu bietele virgine, dupa ce nu o sa mai fie virgine.
o sa fie omorate cu pietre, pentru ca nu mai sunt bune pentru stapanul lor?
Bravo, Dumitru!!! Cel mai mult urăsc depravarea și misoginismul, mi-ai atins un punct sensibil aici. Știam eu că ești băiat bun, dar mi-ai depășit orice așteptare.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 20:32:37
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tailgunner4A Vezi mesajul

Eu te-am convins să te convertești la islam și să fii depravat? Nu se poate, nu mai folosesc în viața mea logica.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 16:25:49
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Eu te-am convins să te convertești la islam și să fii depravat? Nu se poate, nu mai folosesc în viața mea logica.
Bine, am exagerat un pic, dacă mie Dumnezeu mi-a dat talantul gândirii logico-matematică, nu pot renunța la logică, numai că nu mai trebuie să fac abuz.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 09:40:35
alvarez alvarez is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.01.2011
Implicit Logic?

Acum logic....dak tot esti o persoana foarte logica...daca eu sunt ``caldicel`` TU ce esti?
Dupa logica ta...raiul e plin de ortodoxi...ca doar "voi" va incadrati in "tipare"....poate poate un catolic..(traiesc intr`o tara catolica) si merg cam rar la biserica...da un musulman nu are ce cauta acolo..si tot asa....
Da nu cumva oameni astia logici in cautara unor explicati logice la anumite evenimente i`a facut pe oameni sa se indoiasca de existenta Lui???

Nu cumva tu pacatuiesti chiar acum prin acest citat plin de logica??

Off: El ne`a creat pe noi...da pe El cn L`a creat?
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 10:54:46
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alvarez Vezi mesajul
Da nu cumva oameni astia logici in cautara unor explicati logice la anumite evenimente i`a facut pe oameni sa se indoiasca de existenta Lui???
Cel mai mult m-am luat de logica căldiceilor, am zis că încă ateii totuși au mai multă logică decât ei.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 12:28:56
Silencer Silencer is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2008
Send a message via Skype™ to Silencer
Implicit

Frate( sau mai corect ar fi soro, surioaro, sau cum ), am fost pana acuma caldicel, ceea ce ma trezit au fost scrierile lui Arsenie Boca... Dar de fapt inca shi mai sunt caldicel... Nu m-am infierbantat

Sa zic cum ma gandeam... Sunt lenos shi imi era greu sa ma duc la biserica... Pe cand toti ziceau cat de bine se simt in biserica, eu nu simteam nimic... Inafara de durerea de spate... Shi uite asa, ma gandeam ca principalu sa fiu un om bun in viata mea, shi asta e cel mai important, da nu faptul ca sa ma duc la biserica... Si parintii mei tot sunt caldicei... Nu a fost nimeni care sa imi arate frumosul in biserica ortodoxa...
Doar scrierile sfintilor parinti mi-au aratat ca este ceva mai mult, ca undeva este raspunsul, dar tot una inca nu m-am ridicat complet de la nivelul de "caldicel"...

Intr-un cuvant logica era ca sa fiu un om bun in viata, si atat ash zice... Ce e interesant, chiar daca eram doar caldicel, dar imi veneau ganduri de calugarie, ce naivitate :)

Last edited by Silencer; 12.02.2011 at 13:08:59.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 13:00:58
alvarez alvarez is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.01.2011
Implicit Logic?

Pai da...tu plina de logica te duci la biserica de "frica" ca nu cumva sa ajungi in iad...sau daca daruiesti ceva...daruiesti tot pt ca ai citit in biblie si zice ca e bn si iti mai da o bulina alba sa ajungi in rai...
Eu da...ca un "caldicel" ma duc la biserica foarte rar...da si atunci cand ma duc...nu ma duc de frica sau ca mi`o cere nush cn gen "te bate D-zeu daca nu te duci" ca sa nu ajung "in locul ne potrivit" ci pt ca simt asta....dau ceva pt ca vreau sa dau......sincer nici poruncile nush care sunt...ce sa mai zic de cititul Biblie....
Ateu` na....crede oricum in logica altuia...nu a lui....nush cati atei au facut cercetari despre cum au aparut ei pe pamant..

Off: Da te crezi in masura sa ne judeci si sa ne cataloghezi cum ti se pare tie bine??
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 17:11:09
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul
Frate( sau mai corect ar fi soro, surioaro, sau cum ), am fost pana acuma caldicel, ceea ce ma trezit au fost scrierile lui Arsenie Boca... Dar de fapt inca shi mai sunt caldicel... Nu m-am infierbantat

Sa zic cum ma gandeam... Sunt lenos shi imi era greu sa ma duc la biserica... Pe cand toti ziceau cat de bine se simt in biserica, eu nu simteam nimic... Inafara de durerea de spate... Shi uite asa, ma gandeam ca principalu sa fiu un om bun in viata mea, shi asta e cel mai important, da nu faptul ca sa ma duc la biserica... Si parintii mei tot sunt caldicei... Nu a fost nimeni care sa imi arate frumosul in biserica ortodoxa...
Doar scrierile sfintilor parinti mi-au aratat ca este ceva mai mult, ca undeva este raspunsul, dar tot una inca nu m-am ridicat complet de la nivelul de "caldicel"...

Intr-un cuvant logica era ca sa fiu un om bun in viata, si atat ash zice... Ce e interesant, chiar daca eram doar caldicel, dar imi veneau ganduri de calugarie, ce naivitate :)
Când te doare spatele stai în genunchi! Oricum dacă te duci regulat, te obișnuiești, înainte stăteam 20-30 min. din cauza asta, mi-am dat seama că nu era bine și acum stau până la sfârșit, iar durerile au dispărut!
Reply With Quote
Răspunde