![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic ca e mai bine sa intrebi preotul decat sa cauti pe internet.
|
|||
|
|||
![]()
Preotul imi spune ce trebuie pentru biserica, in rest nu cred ca stie.
Si a zis ca suntem amandoi nasi. Dar se pare ca numai nasa are de facut ceva in biserica.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunteti amandoi nasi, numai ca unul dintre voi va tine in brate copilasul, celalalt poate va tine lumanarea cat copilul sta in bratele nasei. Este munca de echipa, cum s-ar spune, si asa ramane toate viata.
|
|||
|
|||
![]()
Eu la cate botezuri am fost sa stii ca doar nasa era activa in biserica: ea tine copilul,il schimba il da mamei dupa ce il boteaza,zice Crezul.Parca nasul tine lumanarea da nu stiu chiar sigur.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vezi tu cocorelule...tot femeile sunt "baza"...voi mai mult asa..."decor"....Acum am vrut sa te necajesc...hihihi..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba sa stii ca eu recunosc cand ceva e drept de exemplu asta cu nasa care-i baza.Si in general desi e greu cu femeile stiu ca e si imposibil fara ele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la copilasii nostri s-a folosit o bucatica de panglica cu care s-a sters Sfantul si marele mir de pe trupusorul copilului, ptr a nu se sterge de hainute.Preotul l-a sters inainte cu un burete si apoi nasii cu acea panglica.apoi l-au imbracat in haine noi.(hainutele de la a la z, adica :body, ciorapei, bluzita de corp apoi costumasul, caciulita de camera apoi caciulita de exterior.De asemenea nasii au adus si prosopul in care l-au scos dupa afundare si paturica in care era invelit micutul.)Si bineinteles lumanarea , impodobita cu flori naturale.
|
||||
|
||||
![]()
Cereți lucruri prea grele. Mai ușor e de pe net.
|
||||
|
||||
![]()
Este mai usor, dar din proprie experienta in lucrurile astea, cel mai probabil ramai cu o ameteala decat cu informatii.
|
|||
|
|||
![]() E frumos d-le Mihnea sa fiti ironic?Ce sa intelegem din raspunsul acesta cu substrat? Si apoi, in Biserica catolica asa se procedeaza? se bea si se mananca pe socoteala nasei?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce trebuie sa faca crestinul zilelor noastre cand toate merg prost? | mela me | Pocainta | 54 | 19.03.2013 02:51:49 |
La nunta trebuie neaparat nasi? | belciuge | Nunta | 23 | 12.08.2012 23:03:06 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
traditiile si sfanta traditie. | iulian_vlc | Generalitati | 4 | 16.03.2009 10:19:34 |
|